valmennus / kouvola

Valmentamon Life Coach -koulutus alkaa lähenemään loppuaan. Vajaan vuoden aikana olen oppinut valtavan paljon uutta sekä itsestäni, että tästä ihanasta tavasta auttaa ihmisiä.

Mitä pidemmälle koulutus etenee, sitä varmempi olen tästä omasta polustani. Tänä aamuna instagramissa vastaan tuli Jim Carreyn kuva johon pystyin samaistumaan täysin ensimmäistä kertaa elämässäni. Tuntui lottovoitolta. Rakastan tuollaisia pieniä merkkejä siitä, että olen oikealla tiellä!

“If you are not doing what you love, you are wasting your time.”

Mä saan tehdä työkseni sellaista, joka tuo mut aina lähemmäksi itseäni ja perhettäni. Jokainen asiakas haastaa mut ajattelemaan laajemmin, ymmärtämään enemmän, olemaan myötätuntoinen. Olen huomannut itseni kohdalla, että valmistautuminen asiakkaan kohtaamiseen onkin yksi tehokkaimmista keinoista opetella uutta. Valitsen intuitiivisesti kirjan, kertaan tehtävämonisteita tai kuuntelen podcastia, ja joka kerta nämä vie mua eteenpäin myös mun omalla henkisellä matkalla. Valmennuksien alkutaipaleella tämä rutiini antoi lisävarmuutta, että pystyn tähän. Tapa jäi, vaikka asiakkaan kohtaaminen ei jännitä enää sillä tavalla kuin vielä syksyllä.

Mulla on muuten vielä muutama harjoitushinnalla tehtävän valmennuksen paikka auki! Jos tämä resonoi sua jollain tavalla, laitan alle hieman lisätietoa mitä valmennus sisältää. Tutustu ihmeessä tarkemmin ja laita mulle viestiä jos kiinnostuit!

Valmennettavissa olevia asioita on esim. onnellisuus, ihmissuhteiden parantaminen, uusi ura, ajanhallinta, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen tai vaikka yleisesti elämän selkiyttäminen. Nämä vain muutamia mainitakseni.

Valmennus perustuu mm.:

  • ratkaisukeskeisyyteen
  • positiiviseen psykologiaan
  • NLP:hen (aivojen kielellistä uudelleenohjaamista)
  • kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen
  • urheilupsykologiaan

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Lähdemme liikkeelle sun tilanteesta. “Päästäkseen perille, pitää tietää missä on nyt.” Aloitamme kartoittamalla tilanteesi, jatkamme asettamalla tavoitteen, jonka jälkeen teemme toimintasuunnitelman. Lopuksi toiminta, eli oivallusten tuottaminen todeksi. Vaikka puhun me muodossa, en kerro sulle valmiita vastauksia. Oivallat ne kysymysten avulla. Me = minä kysyn kysymykset, sinä kerrot vastaukset. Kuulostaa jännältä! Mutta usko pois, sussa on niin paljon viisautta, kunhan sen vaan saa ulos. Ja siihen uskaltaa uskoa.

Valmennuksessa tiedetään, että olet oman elämäsi paras asiantuntija. En neuvo, en kerro mitä sun pitäisi tehdä, en ehdottele. Kysyn, teetän tehtäviä ja pistän ajattelemaan. Jokaisella valmennuskerralla pyritään löytämään jotain konkreettista.

Mä toivon saavani tuotua sun voimavaroja esille, luoda uskoa ja auttaa näkemään asiat selkeästi. Lisäksi mun oma missio on saada se sisäinen viisaus esiin, jättää mieli sivuun ja antaa oman voiman ja viisauden ohjata. Uskon, ettemme tarvitse mitään muuta ohjaajaa kuin sisäisen viisautemme. Mutta löytääksemme sen saatamme tarvita hieman apua.

Hinnat pidän harjoittelijan hinnoissa kesäkuuhun asti, jolloin valmistun. Nyt onkin hyvä aika hyödyntää edullinen valmennuspaketin hinta 145 €, sis. alv 24% ja varata itselle jotain, mikä kantaa hedelmää vielä pitkän ajan päästä.

Valmennuspaketti sisältää neljä tapaamiskertaa, jokainen kestoltaan 60 min (ensimmäinen 75 min.).

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, laita mulle viestiä osoitteeseen jaanaelisa@me.com. Vastaan tosi mielelläni kysymyksiin.

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä