tarinani

Hei sinä

Olen Jaana, nainen inner wisdomin takana. Ihana kun tulit tutustumaan!

Olen reilu kolmekymppinen (lähemmäs nelikymppinen) ikäkriisit selättänyt perheenäiti. Olen naimisissa unelmieni miehen kanssa, joka toisinaan silti ajaa mut hulluuden partaalle. Meillä on neljä lasta, jotka nekin ajaa mut ajoittain samaan paikkaan. Mutta, he ovat se syy, joka saa mut yrittämään parastani.

Lähdin tälle matkalle oppiakseni nauttimaan elämästä sellaisena kuin se on. Kyllästyin odottamaan perjantaita ja ahdistumaan maanantaista. Kyllästyin olemaan tyytymätön, materialla onnellisuutta hakeva. Halusin jotain, en tiennyt mitä, mutta J O T A I N . Antakaa mulle jotain!

Nyt, muutama vuosi myöhemmin voin ilokseni todeta että se JOTAIN löytyi. Ei kiukulla, shoppailulla tai perfektionismillä. Ei. Se löytyi hiljentymällä itseen, läsnäolon voimalla ja palavalla halulla muuttaa elämä merkityksellisemmäksi. 

Taito tai kyky, jota emme käytä, muuttuu taakaksi.

Se se oli. Mun potentiaali, joka vain halusi tulla käytetyksi. Elizabeth Gilbert antoi tuolla lauseellaan mulle ison potkun takamukselle. Ne lukuisat epätoivon hetket sai yhtäkkiä selityksen. Alitajuntani tiesi, sisäinen viisauteni tiesi, että musta on paljon enempään, kuin mitä itsestäni annan. Mä en ollut osannut kuunnella itseäni, en ymmärtänyt signaaleja mitä sain.

Vuosi uppoutuneena itsensä löytämisen kirjallisuuteen ja podcasteihin johti life coach –opintoihin. Vielä koulutuksen alussa en uskonut tekeväni tästä työtä, saati yritystä. Mutta lopulta päästin irti kontrolloinnin halusta ja kuuntelin itseäni. Se johti inner wisdomin syntyyn. Ja palavaan haluun tehdä juuri tätä.

Mä haluan auttaa sua löytämään oman intuitiosi, toivon saavani tuotua sun voimavaroja esille, luoda uskoa ja auttaa näkemään selkeästi. Mun missio on saada sinun sisäinen viisaus esiin, jättää mieli sivuun ja antaa oman voiman ja viisauden ohjata. Uskon, ettemme tarvitse mitään muuta ohjaajaa kuin sisäisen viisautemme. Mutta löytääksemme sen, saatamme tarvita hieman apua alkuun.

Jatkuvasti uutta oivaltaen, ja siitä nauttien,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä