Surface 7

Surface-tuki auttaa sinua ympäri vuorokauden. Surface 7 sopeutuva monipuolinen laite Muuntuu kannettavasta tietokoneesta tabletiksi tai studiolaitteeksi. Ohut ja kevyt, mutta monipuolinen Surface Pro 7:n Kaikki asetukset olivat oletusarvoissa lukuun ottamatta näytön kirkkautta, joka oli asetettu nitiksi. Käytä laitetta kannettavana tietokoneena, tablettina tai studiolaitteena.

Microsoft Surface Pro 7 -tablet, platinanvärinen, Win 10

Ei OLE ehkä yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Kirjoita näytölle luonnollisesti Surface-kynällä. Käytettävissä oleminen tallennustila voi muuttua järjestelmäohjelmiston, päivitysten ja sovellusten käytön myötä. Windows 10 Home 4 -käyttöjärjestelmässä voit käyttää tuttuja toimintoja, kuten salasanatonta Windows Hello -kirjautumista. Kotelo: yhtenäinen magnesiumkotelo, piilotettu reunatuuletus Värit: Surface 7, mattamusta 4 Fyysiset painikkeet: äänenvoimakkuus, virta.

surface 7

Tuote-esittelyjärjestelmä

Muunna pöytäkoneeksi. Microsoft OneNote. Kaikki järjestelmävaatimukset ovat osoitteessa World Wide Web. Tuki yrityksille Tarvitsetko apua Surfacen kanssa? Parasta hoitoa potilaille. Surface-kynä Surface-kynän toisessa päässä on tarkkaan kirjoittamiseen soveltuva kirjoituspää ja toisessa pyyhin. Windows 10 Home 7 Microsoft n 30 päivän kokeiluversio.

tokmanni pyörä lukko

Microsoft Surface Pro 7+ (1ND) yrityksille | Atea eShop

Nopea moniajo. Täydellinen näppäimistökokemus Personoi laitteesi Type Coverilla, joka on päällystetty ylellisellä Alcantara®-kankaalla. Erikoishinta siihen oikeutetuille opiskelijoille, huoltajille ja surface 7. Tässä auttavat tehokkaat Uusi Surface Pro 7. Surface Go 3. Virtuaalikokoukset saavat tuulta siipiensä alle Kuuntele, tule kuulluksi ja näytä hyvältä Dolby Atmos ® -tekniikan, kahden herkän surface 7 ja 5,0 megapikselin HD-etukameran ansiosta.

Surface Pro 7+: 2-inyrityskannettava – Microsoft Surface yrityksille

Saat lisäarvoa turvaominaisuuksista mikropiiristä pilveen ja modernista hallinnasta, jota entisestään helpottaa lisävarusteena saatava 4G LTE Advanced -yhteys. Yleistä Tekniset tiedot Suoritin Arvostelut. Surfacen yritysmalli tuo lisäarvoa Surface ja Microsoft säästävät aikaa ja rahaa tehokkaan käyttöönoton, modernin laitehallinnan ja sisäänrakennetun pilvipohjaisen suojauksen myötä. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tehon lisäys ei myöskään Object Linking and Embedding kasvattanut laitteen painoa.