Supra Toyota Mk2

Neljännellä Supralla on toki kolme edeltäjää. Performance version mekaaniset erot L-typeen olivat pienet, ainoastaan renkaat olivat leveämmät ja sisusta oli sporttisempi. Lisävarusteena Supraan oli saatavana nahkapenkit ja automaattinen ilmastointi. Alfa Romeo. Nimi johtuu siitä, että se kehitettiin Supra toyota mk2 nosturin perusteellajota pidennettiin voidakseen vastaanottaa kuuden sylinterin rivimoottorin Celican nelisylinterisen sijasta.

Toyota Supra

Koeajo Maistiainen: Toyota Aygo X korottaa kaupunkiautojen kynnystä. Manuaalivaihteisto oli turbomallissa supra toyota mk2 Getragin valmistama V paitsi Japanin markkinoilla ja ylöspäin Getragin V Supran 2,6-litrainen rivi 6 moottori oli ensimmäinen Toyotan moottori, jossa oli elektroninen polttoaineensuihkutus. Virityskäytössä siirtyminen yhteen ahtimeen on yleistä, mutta tämän konepellin alta ei Holsetia kannata etsiä. Vuonna sai Supra kasvojenkohotuksen, jossa auton ulkonäkö muuttui hieman. Toyota pulassa uuden Land Cruiserin tuotannon kanssa: toimitusaika voi venähtää nyt peräti neljään vuoteen.

supra toyota mk2

Vakiona harvinaisuus

On olemassa useita ruiskutusmoottoreita, jotka perustuvat samaan lohkoon M : 2 litran ilmakehän ja turbon M-EU ja M-TEU , 2,6 litran 4M-E ja 2,8 litran 5M-E tehot vaihtelee välillä ja hv pariutuneet viiden nopeus manuaalinen tai neljän nopeuden automaattinen kanssa ylikierroksilla. Vuonna esitelty ensimmäinen Celica Supra oli tarjolla 2-, 2,6- ja 2,8-litraisilla rivikuutosilla. Tarkista tyyppiviat Moottori keräsi merkki- ja mallikohtaiset tyyppiviat useasta eri lähteestä! Pääartikkeli: Toyota Supra Uutinen Toyotoilla ajavat ovat vakaan merkkiuskollisia. Uusimmat koeajot.

nalle sukkaohje

Toyota supra –

Cookie-policy To contact us: mail to admin qwerty. Ilmiön vastapuolena näkyy vakiokuntoisten Suprien niukka tarjonta, ja sen myötä korkeat hinta. Land Rover. Eri valmistajat arvostavat tätä autoa erittäin hyvinja se muodostaa hyvän perustan valmistautumiselle moottorin ollessa kehyksessäjoka on kehitetty tarjoamaan paljon suuremman hyötysuhteen. Jotkut tähän moottoriin perustuvat valmisteet ylittävät hevosvoimaa. Kultaiseen kahdeksankymmentälukuun tunnelmaa saattoi tässäkin supra toyota mk2 hakea irrotettavasta targa-katosta. Supra A

Toyota Supra / MR2 / GT86 varaosat autot | Motonet Oy

Se on valmistettu Huhtikuu klo Toukokuu , yksinomaan Japanin ja Pohjois-Amerikan markkinoille. Tästä kaikki alkoi: ensimmäinen Toyota Celica Supra. Nyt esillä ollut valkoinen yksilö kaarilevikkeineen ja kontrastia tuovine mustine yksityiskohtineen näyttää todella hienolta ajankuvalta. Previous article Next article. Esittely Toyota Land Cruiser Jlle työkin on juhlaa — ja mallisarjan seitsemänkymppisiä kelpaa juhlia ihan erikoiserällä. Lisävarusteena Supraan oli saatavana nahkapenkit ja automaattinen ilmastointi.