Supra Mk4 Lego Set

Sinetöintivalmius tulee tehdä kuristimen molempien kiinnitysruuvien, kuristimen, kompressoripuolen ja turbiinipuolen sinetöimiseksi yhteen kts kuva Jos moottorissa on kaksi rinnakkaista ahdinta, on sisäänmenoaukon enimmäishalkaisija 22,6 mm. Kts kuva Jokainen kiinnityspiste on vahvistettava vähintään 40 cm 2 :n levyillä. Kiinnitysruuvien päät on reijitettävä sinetöintilankaa varten. Luku on luettavissa sivustolla. Laakereille voidaan lisätä holkit, mutta ne eivät saa olla leveämpiä kuin alkuperäiset laakerit.

Omat tallennukset

Turvakehikon säännönmukaisuutta tarkastellaan näissä autoissa siten, että auton katsastuskortin myöntämishetki luetaan auton luokituspäivämääräksi. Kansallinen lisääminen: Kohdan 3. Kompressoripumppu voidaan poistaa vain, mikäli sen veto on erillinen muista toiminnoista, tai sen poisto on VO- luokiteltu. Kaasuiskunvaimentimet tulkitaan nesteiskunvaimentimiksi. Kukin kiinnityskohta supra mk4 lego set korissa vahvistaa vähintään 3 mm paksulla ja pinta-alaltaan vähintään cm 2 teräksisellä vahvikelevyllä, joka on hitsattu korikehikkoon alkaen luokitelluissa autoissa koriin hitsatun vahvikelevyn ja korikehikon kosketuspinnan pitää olla cm 2.

supra mk4 lego set

Tuote-esittelyjärjestelmä

Kansallinen lisäys: Metallinen paloseinä on aina asennettava myös polttoainesäiliön m. Istuinten lukumäärä Autoissa täytyy olla vähintään neljä istuinpaikkaa ryhmän A määrittelemien mittojen mukaisesti luokitusmääräys. Joustintuen jousilautasen muoto ja materiaali on vapaa ja se saa olla säädettävä. Pikakiinityssysteemit ja kiskot Jos käytetään pikakiinnityssysteemiä, tulee sen kestää vähintään N:n voima vaaka- tai pystysuorassa suunnassa, mitattuna suunta kerrallaan.. Kaikki piirroksessa kuvatut sekä kaikki kattovahvistukset tulee asentaa FIA standardin type A mukaisilla pehmusteilla kts.

playstation premium üyelik

RM8 LEGO Garage / Brickgarage – Etusivu

Painomitat 2. Auton supra mk4 lego set oltava tarkalleen tietyn kehitysasteen mukainen riippumatta siitä, milloin se on valmistettu eli kehityslehti on täytettävä joko kokonaan tai ei ollenkaan. Autoissa olevien sisä- ja ulkopuolisten kameroiden kiinnitys tulee aina olla varmistettu metallisella vaijerilla ei nippusitein. Rallissa tulee noudattaa tieliikenteessä melurajaa dB A moottorin kierrosluvulla rpm bensiinimoottoreille ja rpm dieselmoottoreille. Jos luokiteltu auto on varustettu viskoosilukolla, voidaan se säilyttää, mutta toista tasauspyörästöä ei voi asentaa. Cool Lego.

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra | elektroninen kauppa

Lego Furniture. Kuvan ja 39 kartioliitoksen kiristyspulttien kanta ei tarvitse olla upotettu. Vaihdettavan materiaalin muoto on vapaa Vanteet ja autonrenkaat Vanteet Vanteet ovat vapaat, mutta luokiteltua enimmäishalkaisijaa a tulee noudattaa. Ahdinjärjestelmän tulee olla tarkoitettu luokiteltuun moottoriin. Kärkiosan poikkileikkauksen tulee olla likipitäen pyöreä ja kärkiosan halkaisijan vähintään 2,5 mm Kilpailunjohtaja tai tuomaristo voi velvoittaa kilpailijan tai huollon irrottamaan riittävän määrän nastoja niiden säännönmukaisuuden toteamiseksi. Vaihdelaatikon tuenta on vapaa. Autojen painot: 4.