Super Ninjago

Setissä on taipuisa lohikäärme, Kai-minihahmo ja 2 käärmesoturin minihahmoa. LEGO® faneista on hauska leikkiä ninjaseikkailuja tällä energisellä ja eri asentoihin asetettavalla Zanen titaanirobotin super ninjago -rakennuslelulla. Rakennussarjat kpl. Aselelut ja vakoilulelut kpl. Nosta nuori supersankari Marvel-elokuvista kaikille super ninjago lentokoneen puikkoihin, Marvel Studiosin Avengers: Endgame -elokuvan upeaan lohikäärmelentokoneeseen. Hän ohjaa ryhmää asiantuntevasti oikeustajullaan ja luontaisella rohkeudellaan.

LEGO Ninjago

Arvostelusta oli hyötyä 4 henkilölle. JavaScript seems to be disabled in your browser. Super ninjago Sulje Tavaratalot Info. Lloyd Vaikka Lloyd syntyi mestari Garmadonin pojaksi, hän päätti kulkea elämässään eri polkua ja tulla vihreäksi ninjaksi sekä suurimmaksi spinjitzu-mestariksi. Lapset pääsevät leikkimään jännittäviä kohtauksia Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta, kun deviaanin toimintahahmo hyökkää kahden mahtavan supersankarin kimppuun.

super ninjago

Tietoa pelistä

Siinä on vesiskootteri- ja lohikäärmelelut, saari vankiloineen ja 4 minihahmoa. En jaksa luetella Päälläistuttavat lelut kpl. LEGO Friends. Cole Tanssijan poika Cole kieltäytyi seuraamasta isänsä jalanjälkiä. Lapset pääsevät tutustumaan rakentamisen iloon tämän upean ninjalelusetin parissa, joka sisältää robotin, kulkuneuvon, 2 minihahmoa ja kultaisen miekan näyttelyjalustalla.

tietokoneen näyttö gigantti

LEGO® NINJAGO Tuotteet & Paketit | Osta Netistä

Legot ovat vuodesta toiseen löytäneet tiensä niin lasten sydämiin kuin lahjapaketteihin. Price Super ninjago – Price To. LEGO Technic. There is a new threat in Ninjago, and he goes by the name of Ronin. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Ninjafanit ihastuvat superupeaan Lloydin viidakkochopperiin — se on 2-inajoneuvo, jossa on ninjamoottoripyörä ja surffilauta. Garmadonin elämä olisi voinut olla aivan erilainen.

LEGO | elektroninen kauppa

Great Devourer kuitenkin puri Garmadonia, kun hän oli lapsi, ja myrkytti hänet pahuudella, jolloin hänestä tuli tuhoon tähtäävä sotapäällikkö. Vertaile Näytä vertailu. LEGO Minecraft. LEGO City. Auta lapsia löytämään rakentamisen ilo tämän LEGO® laivalelusetin avulla. Kaikille tutun Ikuisuuden rautahanskan realistinen pienoismalli on suunniteltu Marvel Universen aikuisille faneille. Garmadon Garmadon on ensimmäisen spinjitzu-mestarin poika ja Wun isoveli, joka opetti ninjasankarien tiimiä.