Super Lube Spray

Ainutlaatuinen voitelu- ja tunkeutumiskyky. Koneiden ja laitteiden käyttöikä pitenee, seisonta-ajat lyhenevät ja tuottavuus kasvaa. Samankaltaisia tuotteita. Katso kaikki. Käytän tätä öljyä HO-autoihin ja se näyttää toimivan hyvin. Suositeltu suoritusteho. Custom näppäimistö 3.

Weldtite TF2 Ultimate Lubricant Spray 150ml

Peruuta Tilaa ilmoitus. Suosituksia sinulle. Polkupyörän ketjuöljy. AT-Teflonspray ml. Tietovälinettä ei voitu ladata. Valitse kirjautuminen tai Rekisteröidy. Hyllypaikka: Valitse tavaratalo Katso tuotteen saatavuus tavaratalossa valitsemalla tavaratalo.

super lube spray

Voisit tykätä myös näistä:

Varastossa Toim. Rasvan synteettinen nestepohja yhdessä PTFE mikrohiukkasten kanssa muodostavat ensiluokkaisen voitelun, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan kulumista, ruostumista ja korroosiota vastaan. Osta Tuotekuvaus Katso saatavuus ja Hyllypaikka. Tuotenumero Tuotenumeromme: Valmistajan tuotenumero: Välttämättömät evästeet.

tesla vakuutus hinnat

Osta Super Lube Öljy – ml Spray –

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:. Voisit tykätä myös näistä:. Valitse kirjautuminen tai Rekisteröidy. Tietoa tuotemerkistä. Super Lube® kuivateflon on monikäyttöinen aerosoli, joka puhdistaa voidellessaan. Koneiden ja laitteiden käyttöikä pitenee, seisonta-ajat lyhenevät ja tuottavuus kasvaa. Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset.

Weldtite TF2 Ultimate Lubricant Spray ml, Vihreä | Bikeinn

Talot, koti ja vapaa-aika: Kalastusvälineissä, lukoissa, autoissa, polkupyörissä, purje- ja moottoriveneissä yms. Super Lube® kuivateflon on monikäyttöinen aerosoli, joka puhdistaa voidellessaan. Vaseliini-spray on monikäyttörasva kaikkiin yleisiin voitelukohteisiin Väärä käyttäjätunnus tai salasana. Osta Tuotekuvaus Katso saatavuus ja Hyllypaikka. Alta löydät mahdollisuuden hyväksyä kaikki cookies tai mukauttaa niitä haluamallasi tavalla.