Sup Lauta Kova Hinta

SUP-laudan pohjassa sijaitsevat evät nostattavat laudan tasapainoa ja ohjattavuutta. Nauti lomaviikosta järven rannalla ja paljussa. Käyttämällä evästeitä varmistamme sivujen turvallisen ja sujuvan käytön, analysoimme verkkosivuvierailuja sekä tarjoamme kohdennettua mainontaa. Melojen materiaaleina toimivat usein muovi, alumiini, puu ja hiilikuitu. Rajaa tuotteita. Rajaa tuotteita {{filter.

SUP-laudat ja kumiveneet

JavaScript seems to be disabled in your browser. {Päijät-Häme|Etelä-Häme} Vuokrataan. SUP-lautailu sopii kaikille vesillä liikkumisesta kiinnostuneille. Tuumakoko 10″ 12″ 13″ 14″ 15″ 16″ 17″ 18″ 19″ 20″ 21″ 22″ 23″ 24″ 26″ 28″ 30″. Joogaamiseen sopivat SUP laudat ovat myös uusi villitys. Etusivu Vesiurheilu SUP lauta.

sup lauta kova hinta

Osta SUP lauta netistä

SUP-lauta Bestway Kahawai, x86x15cm, ilmatäytteinen. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Jos et {OLE|Object Linking and Embedding} vielä kokeillut lajia, niin se kannattaa ehdottomasti tehdä. Carado A kuudelle iso takatalli. Pituus: cm SUP-lauta ja kajakki samassa Ilmainen toimitus.

oliiviöljy ihon hoitoon

SUP-lauta edulliseen hintaan |

Tuumakoko 12″ 14″ 16″ 18″ 20″ 22″ 24″ 26″ 27″ 28″. Pinta-ala 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² 80 m² 90 m² m² m² m² m² m². Rantamökki, heinäkuussa vapaata vielä. SUP-lautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laudan mittoihin ja muotoon. Sen ainoana heikkoutena voidaan pitää sitä, että lautaa on hieman hankalampi kuljettaa mukanaan, ja se vaatii enemmän säilytystilaa kuin pumpattavat mallit. Stand Up Paddling on erittäin hauska vesiurheilulaji. Lautojen kapea muoto ja terävä kärki tekevät niistä hieman sup lauta kova hinta tasapainon suhteen, mutta lisää kuitenkin laudan sulavaa liukua veden päällä tehden niistä todella nopeita meloa.

Koko Suomi,

Mikä hinta. Kaikkiin SUP-lautasetteihin tarjoamme ilmaisen toimituksen! Pituus: cm Markkinoiden jämäkin tällä hinnalla! Kapea ja pitkä lauta on kiikkerämpi, mutta nopeampi ja helpommin ohjattava. Etelä-Pohjanmaa Vuokrataan. Huvila Lieksassa. Huomioi myös että kaupassamme on voimassa hintalupaus, eli jos löydät saman mallin edullisemmin muualta, hyvitämme erotuksen.