Sup Lauta Kantavuus 150 Kg

Tämän laudan päällä sujuu yoga tai pilates. Vesitrampoliinit Kelluvat matot. Laudan voi säilyttää talven yli ilmalla täytettynä tai tyhjänä. Autot ja renkaat. Nortik nortik.

SUP-laudat

Mistä voin hankkia SUP-laudan? Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi. Helppo kuljettaa, naurettavan helppo käsitellä, vakaa, turvallinen ja hauskan tuova. SUP-laudan pituus: Lyhyt sup-lauta on näppärä käsitellä pienenkin henkilön alla eli lauta kääntyy hyvin. Surf SUP lauta on aikuisille suunnatuista laudoista pienikokoisin.

sup lauta kantavuus 150 kg

Tämän tuoteryhmän hittituotteet

Mitat x80x15cm Paino (fysiikka) 11kg Max. Mökille Laiturivalot. Selaa osastoja. Tilaa nyt SUP-lauta , tarjous voimassa vain hetken aikaa! Kilpalauta soveltuukin jo kokeneille harrastajille ja kisaajille, jotka haluavat ennen kaikkea nopeasti etenevän laudan. Iso-Saimaa SUP Saimaa SUP lautamallisto on suunniteltu Suomessa perustuen vuosikymmenen suppailukokemukseen sekä lukuisten eri ulkomaalaisten mallien testikokemuksiin. Mikäli tilavuus on käyttään painoon suhteutettuna liian pieni, lauta kulkee syvemmällä vedessä ja muuttuu kiikkeräksi sekä raskaaksi meloa.

power bank en avion

SUP-laudan valinta –

Turvallisuus Veneen katsastusvarusteet Venelukot Pelastusrenkaat Kellunta-asusteet ja kuivapuvut Paukkuliivit ja tarvikkeet Huoltotarvikkeet Veneen suojapeitteet Hätäilmoitusvälineet Katso kaikki. Oma tili Kirjaudu sisään. Muoviset laudat ovat kestäviä ja edullisia. Lasten uimalasien linsseissä UV-suojaus, säädettävällä silikonihihnalla saa Valkoinen valkoinen. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Toisaalta ilmatäytteisissä laudoissa on enemmän rikkoutuvia osia, kuten venttiilit ja liitokset.

Aztron Urono SUP-lauta | verkkokauppa

Kokemuksia vesiurheilusta. Sulje valikko. Sup-lauta, jonka maksimikuormaus 1 henkilö tai kg. Elements-teknologia tarkoittaa kestävyyttä järkevään hintaan. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Jos haluat kaikki uusimmat tekniset innovaatiot lautaasi, ne löytyvät Joben laudoista. Puhelimet ja tarvikkeet.