Suositut Ravintolat Tampere

Ravintola DabbalLapland Hotel Tampere, Yliopistonkatu 44 – Listalla yksi burger ja vieläpä 19 euron hintainen, mutta siinä on kaikki kohdillaan. Suositut ravintolat tampere Etkoilla. Rentoa ja mutkatonta tunnelmaa on tarjottu jo vuodestaviikonloppuisin jopa pianon säestyksellä. Ja meillekin täytyy jäädä seuraavaan kertaan tarpeeksi tekemistä. Ohana Grille.

Kuusi takuuvarmaa ravintolaa Tampereella – nämä paikat keräävät kehuja vuodesta toiseen

Hinta: Pitsat 12,90—16,90 e. Katso kaikki artikkelit. Missä: Keskustassa Hämeenpuisto Paikan rento tunnelma ja loistava menu saavat meidät palaamaan ravintolaan kerta toisensa jälkeen. Ravintolapäivästä vuonna liikkeelle lähtenyt ravintola kerää kehuja erityisesti persoonallisesta ja erikoisesta miljööstään. Haluatko parhaat matkatarjoukset sähköpostiisi? Lopuista onkin suositut ravintolat tampere vaikea keksiä pahaa sanottavaa.

suositut ravintolat tampere

Ravintola 4 vuodenaikaa

Hinta: Pääruuat noin 20 e. Milano alk. Uusia kesäisiä annoksia luotu Tampellan listalle — laseissa kuplii huippulaadukas corpinnat Ravintolat Tampere. Jonottaessani 15 min verotoimiston puhelinlinjalla jotkut asiat eivät muutu! Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen.

samsung soundbar ei toimi

Ravintolat Tampere – Paras ravintola Tampereella

Ravintola Astorin ylpeys on keittiö, jossa arvostetaan kokin ammattitaitoa sekä tuoreita raaka-aineita. Tervetuloa nauttimaan! Kulttuuri Ruoka ja juoma Ravintolat. Ravintola Myllärit tarjoaa romanttista tunnelmaa ja skandinaavisia makuja vanhassa, yli satavuotiaassa myllyrakennuksessa lähellä Tullintoria. Pizzeria Luca.

Mihin syömään Tampereella? Tampereen parhaat ravintolat

Silti autenttinen miljöö ja paikan päällä tehdyt särvingit jyräävät. Jos perinteiset täytteet tylsistyttävät, valitse pitsan päälle vaikka strutsinlihaa tai mustaamakkaraa! Syntyperäisenä tamperelaisena lisäisin listaan ehdottomasti Nanda Devin, ihanan tunnelmallisen intialaisen ravintolan, jonka suuri fani olen ollut jo kohta 12 vuotta. Ja Vapriikista oleminen pelimuseo oli myös mennyt ohi. Lähinnä japanilaisuus tuo pientä mielenkiintoa tai on käytetty sieltä olevia tekniikoita raaka-aineiden käsittelyssä, kuten umeboshi mansikat. Viehättävällä sisäpihalla on ihana nautiskella hyvästä ruuasta ja rennosta tunnelmasta. Fiinimpään illalliseen mainio vaihtoehto on Sorella Vuolteenkatu 20 , joka keskittyy italialaisiin viineihin ja Väli­meren alueen ruokiin risotosta stifado -­pataan.