Suomenlapinkoira Pentuja 2022

Report abuse. Kennel Pikkuniityn pentueet ovat tarkan harkinnan tulos, pentueita ei tule syntymään joka vuosi. Selkä on kuvattu terveeksi, kyynärät terveet. Kennel Testameantan. Ei pitkärunkoinen, ei pitkää lannetta eikä taka-ahdas. Kennel Lapinlikan.

Please wait while your request is being verified…

Taiga on jalostuslaina narttu. Hihnassa Hemmo komentaa vastaantulevat koirat ja uroksille vähän rähjääkin, mutta irtiollessa tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Kennel Lapinyön. Kodan päälaji on agility, jota treenaa 14v ohjaajansa kanssa aloittaneet syksyllä Kennel Oromuson.

suomenlapinkoira pentuja 2022

Blogiarkisto

Kennel Rahkkasan. Kennel Juolukan. Pihlan laskettu aika on Ajoissa kysyttäessä on isompi mahdollisuus saada oma pentu seuraavasta pentueesta. Lappalaiskoirat ry:n jäsenetuna on mm. Kennel Auringonvalon. Rakkautta ne saavat varmasti jo alkutaipaleella.

sisustus lamput

Jalostua suunnitelmia | crystalkennel

Hemmo Crystal Kultasieppi on kohta kaksivuotias iso ja komeaturkkinen parkkidomino uros. Kennel Taikaharjun. Kennel Lapland Lord’s. Kennel Henshaw. Vieraat tulijat ilmoitetaan samoin kerrotaan päivän kuulumiset kun ydinperhe tulee kotiin.

LAPPALAISKOIRAT RY

Kennel Tositouhun. Kotona rauhallinen eikä hauku, mutta ulkona energiaa riittää. Manu ei oo koskaan käynyt eläinlääkärissä muutakuin rokotuksilla, täysin terve ollut koko ikänsä. Toivottavasti viihdyt sivuilla ja jätäthän viestiä vieraskirjaankin. Kennel Hallakedon. Luulen, että alkukysymykseen täydellisestä jalostuskoirasta on vastauksena, että ei, täydellistä jalostuskoiraa ei OLE olemassa. Kennel Hiisivuoren.