Suojakuori Samsung S10e

Helpoimmalla selviät, kun tilaat ne mukavasti kotisohvalla istuen ja tutustut kotimaisen verkkokauppamme kattavaan puhelimien lisätarvikevalikoimaan. Kuten monet muutkin älypuhelimet, Samsung Galaxy S10e on arvokas lisävaruste elämässäsi. Katso valikoimamme ja osta mieleiset tuotteen nyt edullisesti. Monet hankkivat suojakuoret myös siksi, että saavat puhelimasta suojakuori samsung s10e. Suojakuoren voi irroittaa ja käyttää pelkkänä takakuorena. Valitse sinun värisilmääsi täydellisesti miellyttävät Galaxy S10E suojakuoret ja tee puhelimesta osa omaa tyyliäsi. Ainoa miinus silikonikuorissa on niiden suojaavuus.

Samsung Galaxy S10e

Mikäli saamme asiakkaalta palautetta tuotteesta, tarkistamme tuotteen laadun uudelleen ja arvioimme onko tuote myyntikelvollinen. MING 2-in-1 suojakotelon. Samsung Galaxy S10E kuoret toimivat puhelimesi kanssa täydellisesti ja estävät sen rikkoontumisen tehokkaasti. Suojakuori on taipuisaa ja murtumatonta materiaalia. Hyvin suojaava nahkakotelo Samsung Galaxy S10e puhelimelle.

suojakuori samsung s10e

Samsung Galaxy S10e puhelimen kuoret ja näytönsuojat pidentävät laitteesi käyttöikää

Parastahan on, että voit käyttää Galaxy S10E kuoria samaan aikaan kaikkien kyseiselle puhelimelle tarkoitettujen muiden lisätarvikkeiden kanssa. Niitä kun tuppaa tulemaan helposti, vaikka laite ei sattuisi putoamaankaan. Kotelossa on peräti 12 luottokorttipaikkaa, kaksi leveää kuittitaskua ja magneettiläpällä suljettava kansi. Kuoret ovat myös tärkeä istua puhelimeen täydellisesti ja olla suojaavat. Toimitamme kaikki tilaukset mahdollisimman pikaisesti matkaan, joten uudet ja upeat suojatuotteet saapuvat puhelimesi turvaksi parissa arkipäivässä.

oneplus 7t pro android 12

Samsung Galaxy S10e kuoret – Tilaa edullisesti netistä!

Samsung Galaxy S10e DG. Jotain suojaa kannattaa aina olla, jottei pääse tapahtumaan kallista vahinkoa! Tsekkaa vaikka Suojiksen oma asennusvideo! Myös kevyemmät suojat ehkäisevät rikkoontumisen tehokkaasti. Kun olet löytänyt parhaat Samsung Galaxy S10E kuoret, lisää ne vain suojakuori samsung s10e. Samsung Galaxy S10e Suojakuori – Sydämet.

Osta Galaxy S10e panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Lisäksi on tärkeä suojata puhelimen näytön panssarilasin tai suojakalvon avulla. Toiseksi voit valita napsautettavan, kääntyvän tai LED-älykannen. Galaxy S10e puhelin tarvitsee suojaksi laadukkaan suojakuoren, suojakotelon tai lompakkokotelon. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Ohut ja hyvin suojaava kotelo, jossa on kaunis nahkakuvioinen pinta. Meidän valikoimassa on paljon erimallisia ja -värisiä suojakuoria. Kotelossa on kaksi luottokorttipaikkaa, kuittitasku, jalusta-ominaisuus ja magneettiläpällä sulkeutuva kansi.