Suojakuoret Samsung A5

Suojakuoret samsung a5 tyyli ja laadukkaat ominaisuudet ovat Samsung Galaxy A5 älypuhelimen tavaramerkkejä. Päivitä Valinnat. Valmistaja Suojis 3. Tyylikkäällä mustalla Fancy lompakko suojakotelolla suojaat Samsung Galaxy A5 älypuhelimen naarmuilta ja kolhuilta. Katso laitteellesi sopivat Urheilutarvikkeet. Kuoren smartcover-ominaisuus avaa ja sulkee puhelimen näytön ja kotelon ikkunasta vastaat puheluihin avaamatta kantta.

Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret

Kotelossa on 6 luottokorttipaikkaa ja yksi iso setelitasku. Lompakkokotelossa on kaksi korttipaikkaa, tasku seteleille ja jalusta-ominaisuus. Samsung Galaxy A5 kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti arkipäivän sisällä tilauksesta. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Panssarilasi antaa lujan suojan iskuja vastaan. Samsung Galaxy A5 Suojakalvo, Kirkas 2 kpl. Suojakuoret samsung a5 kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa.

suojakuoret samsung a5

Sivustomme käyttää evästeitä

Kotelossa on viisi korttipaikkaa ja kaksi suurta taskua esim. Kotelo on yleismallinen ja sopii usealle eri puhelinmallille. Kotelossa on useita luottokorttipaikkoja. Suojaa Samsung Galaxy A5 älypuhelin vaaleanpunaisella lompakko mallisella kotelolla. Violetti Goospery Fancy Diary lompakkokotelo auttaa sinua suojaamaan Samsung Galaxy A5 älypuhelintasi kolhuilta ja putoamisilta. Samsung Galaxy A5 puhelimeen sopivassa punaisessa lompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa, tasku, jalusta-toiminto ja magneettikiinnitys. Ostoskorisi arvo ylittää ilmaisen toimituksen rajan!

paula glögilasi

Samsung Galaxy A5 () Kuoret | Suojakuoret | Mobiilitukku

Puhelin onkin melkoisesti pikkuveljeään suurempikokoinen. Nahkaisessa kotelossa on 5 paikkaa korteille ja kaksi suurta taskua, joissa voi säilyttää puhelinta ja esim. Selaa tuotetyyppejä. Samsung Galaxy A5 uniikki suojakuori – Minä aion kasvaa. Suojaa Suojakuoret samsung a5 Galaxy A5 älypuhelin tyylikkäällä ohuella kullanvärisellä Nillkin Sparkle suojakotelolla. Violetti Goospery Fancy Diary lompakkokotelo auttaa sinua suojaamaan Samsung Galaxy A5 älypuhelintasi kolhuilta ja putoamisilta. Kaapelin latausteho: 2.

Osta Galaxy A5 () panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Kotelo on erittäin ohut ja kevyt. Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Samsung Galaxy A5 puhelimen kuoret ja näytönsuojat varmistavat, että luurisi kestää arjen vauhdin ja kolhut naarmuitta. Kotelo on kevyt ja ohut. Tilaa parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi:.