Suojakuoret Huawei P30 Pro

Saat meiltä myös alkuperäiset Otterbox ja Nillkin kuoret ja näytönsuojat, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa suojakuoret huawei p30 pro. Benks desinfioivat kosteuspyyhkeet – kpl. Lompakkokotelo voi kuitenkin olla monille käyttäjille turha ja jopa ärsyttävä suojakuorimalli kansiläppineen. Totta kai jo pelkät kuoret suojaavat laitettasi arkisia kolhuja vastaan, mutta suuremman pudotuksen sattuessa on panssarilasi ehdoton lisävaruste suojaamaan laitteesi näyttö. Suojakuoret ovat tarvike, johon kannattaa panostaa.

Huawei P30 Pro kuoret

Näytä sivupalkki. Suojakotelon sisäosa on taipuisaa ja murtumatonta TPU-muovia. Lisää ostoskoriin. Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Tämä suojakuori on nimensä mukaisesti valmistettu kolmesta eri kerroksesta, joka yhdistää eri materiaalien parhaat ominaisuudet yksiin suojakuoriin. Ne auttavat sinua keskittymään paremmin mediasisältöön tai työtehtäviin riippumatta siitä, missä oletkaan.

suojakuoret huawei p30 pro

Suodata tuotteita

P30 Pro esiteltiin P30 ja P30 Lite -mallien ohella keväällä — noin vuosi P20 mallisarjan esittelyn jälkeen. Tästä huolimatta on kuitenkin syytä muistaa, ettei mikään suojakuori tai panssarilasi Object Linking and Embedding täydellinen suoja rikkoutumista vastaan, vaan huolellinen puhelimen käsittely on rikkoutumisen välttämiseksi kaiken A ja O. Aidosta nahasta valmistetun kotelon sisäosa on taipuisaa TPU-muovia, mikä ei rikkoudu käytössä. Se vaihtelee merkistä, materiaaleista ja ominaisuuksista riippuen. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Suosituimmat mallit ovat epäilemättä alkuperäinen Smart View -läppäkotelo ja vedenpitävä Redpepper IP68 -suojus. Erittäin ohut suojakotelo, jonka pinta hylkii likaa ja sormenjälkiä.

trefl puzzle disney

Huawei P30 Pro Kuoret & Panssarilasit [Nopea toimitus Suomesta]

Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia! Hinta-laatusuhteeltaan loistava PU-nahasta valmistettu kannellinen kotelo Huawei P30 Pro puhelimelle. Voinko suunnitella omat Huawei P30 Pro kuoret? Tällöin toiminnallisuus saavutetaan helposti. Kotelo on valmistettu aidosta nahasta. Kotelon sisäosa on taipuisaa ja murtumatonta TPU-muovia. Kotelossa on yksi korttipaikka, jalusta-ominaisuus ja magneetilla sulkeutuva kansi.

Huawei P30 Pro kuoret – Tilaa parhaat puhelimen kuoret täältä!

Ne ovat valmistettu monista eri materiaaleista: muovista, nahasta, silikonista, TPU: sta tai kankaasta. Ikäviltä vahingoilta välttyy parhaiten oikeaoppisella suojaamisella. Huawei P30 Pro kuoret. Kotelo on valmistettu aidosta nahasta. Olipa valintasi puhelimesi suojaamiseen mikä suojakuorimalli ja panssarilasityyppi tahansa, toimitamme valikoimistamme löytyvät suojakuoret varastoltamme arkipäivässä. Lompakkokotelossa on tasku esim. Kotelossa on tasku kuiteille, pöytäjalusta-ominaisuus, magneettiläpällä sulkeutuva kansi ja kolme korttipaikkaa.