Suojakotelo Samsung A21s

Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta. Väri: kirkas mustareunuksinen, heijastamaton, läpinäkyvä. Puhelimen kiinnike on kestävää TPU-muovia, joka ei rikkoudu yhtä helposti, kuin edullisempien suojakoteloiden kiinnikkeet, jotka on valmistettu normaalista muovista. Laajasta valikoimastamme saat erilaiset Samsung Galaxy A21s kuoret nahka- ja hybridikuoreista silikoni- ja tpu-koteloihin. Myös USB-C latausportti on helposti käsillä puhelimen alalaidassa. Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä. Suojakotelo samsung a21s suojaus on edullinen ja myös paras vakuutus onnettomuuksia vastaan.

Galaxy A21S

Puhelimen kotelon murtumaton ja joustava TPU-muovi takaa tiiviin pidon laitteelle. Etsitpä sitten Bluetooth suojakotelo samsung a21skuulokkeita tai langattomia latureita, voit tilata ne verkkokaupastamme muutamalla klikkauksella! Persoonalliset Samsung Galaxy A21s suojakuoret ja kotelot. Kannet pysyvät kiinni magneettiläpällä ja suojaavat puhelimen näyttöä ja takapintaa. Kosketusnäyttökynät Katso.

suojakotelo samsung a21s

Samsung Galaxy A21s kuoret – paras suojavaruste

Samsungin valmistamissa koteloissa on monesti myös älyominaisuuksia, jolloin saapuneita ilmoituksia voi katsoa avaamatta kansiläppää. Samsung Galaxy A21s ruusukulta kesykissa ja koira suojakotelo Loppu. Telakointiaseman avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti – esimerkiksi älypuhelimen, älykellon ja langattomat kuulokkeet. Samsung Galaxy A21s kulta glitter hile sormuspidike suojakuori Loppu. Puhelimen kotelon murtumaton ja joustava TPU-muovi takaa tiiviin pidon laitteelle. Voit lähteä liikkeelle pelkän puhelimen kanssa, sillä sisäkannessa on tilaa maksuvälineille.

paras näytönsuojakalvo

Samsung Galaxy A21s kuoret ja suojalaukut

Galaxy A21S-puhelimen voi toki myös suojata spesifimpiin tarkoituksiin, kuten vedenkestävällä kännykkäpussilla tai lenkkipoluille sopivalla käsivarsikotelolla. Samsung Galaxy A21s kukkia ja perhosia suojakotelo Kukkia ja perhosia kannellinen suojakotelo Samsung Galaxy A21s puhelimeen. Samsung Galaxy A21s kirkas mustareunuksinen panssarilasi. Yksi näiden mallien suurimmista eduista on, että ne voivat suojakotelo samsung a21s itse kukkaron. Rajaa valinnat Tyhjennä kaikki.

Osta Galaxy A21S panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Sopivuus Hinta Viimeisin Suosituin. Glitter hile sininen perhonen suojakuori Samsung Galaxy A21s puhelimeen. Galaxy A21S puhelimen kuoret ja näytönsuojat pidentävät laitteesi käyttöikää Galaxy A21S puhelimen kuoret ja näytönsuojat varmistavat, että luurisi kestää arjen vauhdin ja kolhut naarmuitta. Tyylikäs nahkakotelo Samsung Galaxy A21s älypuhelimelle! Mukava tulee käteävä käsinauha. Puhelin on kansien sisällä suojassa naarmuilta, säröiltä ja osumilta, kotelo pysyy kiinni magneettisella läpällä.