Suojakotelo Huawei P20 Lite

Löydät meiltä muun muassa Suojis-brändin omat supersuositut panssarilasit sekä toisen suomalaisen valmistajan Screenor -panssarilasit. Kummassakin on myynnissä niin Tokoitechin varaosavalikoimaa kuin myös laajat ja laadukkaat kuoret ja suojakotelo huawei p20 lite kotimaisen Suojis -brändin panssarilaseista alkuperäisiin puhelinvalmistajien omiin kuoriin. Taipuisasta TPU-muovista valmistettu sisäosa ei murru käytössä. Huawei P20 Lite on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla lataat laitteesi akun hetkessä täyteen. Meillä on aina nopea toimitus! Huawei P20 Lite kuoret Huawei P20 Lite suojakuoret ovat edullinen tapa pidentää puhelimen elinikää, sillä ne suojaavat puhelinta naarmuilta, lialta sekä kolhuilta.

Huawei P20 Lite

Katso laitteellesi sopivat Puhelinpidikkeet. Vain korttimaksut Vaihto ja palautus TukkuClub Kuinka tilaaminen toimii? Suojakuoressa on luistamista estävä kuviointi, jonka ansiosta kuori pysyy tukevasti kädessä. Huawei P20 Lite kuoret — Millaisen suojan tarvitsen laitteelleni? Laitteen suojaus on edullinen ja myös paras vakuutus onnettomuuksia vastaan. Joustavasta TPU-muovista valmistettu sisäosa ei rikkoudu käytössä.

suojakotelo huawei p20 lite

Huawei P20 Lite puhelimen kuoret ja näytönsuojat pidentävät laitteesi käyttöikää

Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia. Huawei P20 panssarilasin idea on se, että laitteen tipahtaessa maahan panssarilasi ottaa laitteen oman näytön puolesta iskun vastaan ja laitteen oma näyttö säilyy ehjänä. Huawei P20 Lite kuoret Huawei P20 Lite suojakuoret ovat edullinen tapa pidentää puhelimen elinikää, sillä ne suojaavat puhelinta naarmuilta, lialta sekä kolhuilta. Suojakuori Omalla Kuvalla. Vaikka näyttö onkin suurehkon kokoinen, niin Huawein P20 Lite on kooltaan käteen sopiva. Huawei P20 Lite do not touch my phone suojakotelo Do not touch my phone lompakko suojakotelo Huawei P20 Lite puhelimeen.

uag iphone se

Huawei P20 Lite Kuoret, Kotelot, Suojat – Suomesta

Läpinäkyvät unisieppari kuoret Huawei P20 Lite puhelimeen. Kotelossa on yksi korttipaikka. Kotelossa on kolme korttipaikkaa, tasku, jalusta-toiminto ja magneettiläpällä suljettava kansi. Kuvittele tilannetta, jossa älypuhelimesi tippuu kadulle ja hajoaa tai vain naarmuuntuu näytön pinnalta. Erittäin ohut ja tyylikäs kullanvärinen suojakotelo Huawei P20 Lite puhelimeen. Tilaa parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi:.

Osta Huawei P20 Lite panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Näissä kuorissa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Huawei P20 Lite-puhelimen voi toki myös suojata spesifimpiin tarkoituksiin, kuten vedenkestävällä kännykkäpussilla tai lenkkipoluille sopivalla käsivarsikotelolla. Huawei P20 Lite kuoret — Millaisen suojan tarvitsen laitteelleni? Huawei P20 Lite kuoria valitessasi kannattaa tarkkaan miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei P20 Lite kuorien kanssa.