Suojakalvo Samsung Galaxy A40

Yhteensopivat jalosteet. Päivitetty Tilaa uutiskirje. Apple -kaapelit ja -laturit. Tämän jälkeen poistamme sähköpostiosoitteen rekisteristämme. Tukku Club jäsenenä saat tästä tuotteesta pidennetyn tuotetakuun 1—3 kk!

Samsung Galaxy A40 näytön suojakalvo

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tuoteryhmä Kuoret ja suojakalvo samsung galaxy a40 9 Panssarilasit kaikki tyypit 5. Karkaistusta lasista valmistettu lasikalvo suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Toimisto ja askartelu. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

suojakalvo samsung galaxy a40

Tuote-esittelyjärjestelmä

Puhelimen autolaturit ja pidikkeet. Alin hinta. FullGlass-lasi istuu puhelimen näytölle raunasta reunaan. Skip to Content Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Katso kaikki kaupat ja hinta.

makita 230mm ga9020

Samsung Galaxy A40 näytön lasisuoja, hinta 5,70 €

Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Tuotekoodi: Suojakalvotukku Suojakalvotukku. Istuu hyvin. Skip to Content Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Muistikortit ja muistitikut.

Samsung Galaxy A40 panssarilasi – Kestävä panssarilasi nyt halvalla!

Tuoteominaisuudet Puhelimen suojakalvo suojaa näyttöä naarmuilta sekä lialta. Koti ja ydinperhe. Veneen kemikaalit Antifouling Veneen pintamaalit Veneen puhdistus ja veneen vahaus Kosteudenpoisto Lasikuitutarvikkeet Liimat, tasoitteet ja tiivistimet Primerit Ohentimet Venelakat Tiikin hoito ja puun hoito Venetervat ja tervamaalit Katso kaikki. Jonna Ahlfors-Boman. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Lasikalvon lujuusluokitus on 9H. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti.