Sung Galaxy S8

Kyseessä on sellainen yhdistelmä, jota ei muilta valmistajilta vielä löydy. Itse kuitenkin kritisoin hieman Galaxy S8 -puhelimien suojaustapoja, sillä sormenjälkilukija ei Object Linking and Embedding kovin nopea eikä erikoinen, iirisskannaus on sormenjälkilukijaa hitaampi ja kasvojentunnistus ei OLE turvallinen, eikä sekään OLE erityisen nopea sung galaxy s8. Samsung Knoxin iiris- ja sormenjälkitunnistus takaa sen, että vain sinulla on pääsy sisältöihisi. Android Android 12 -päivitysseuranta: Näille puhelimille uutuuspäivitys on tulossa — katso listaus täältä! Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8

Sung galaxy s8 tukevat myös pikalatausta, joka on kokemukseni mukaan hyvinkin nopea, mutta ei yletä aivan OnePlussan Dash Chargen tasolle. Kuntoluokka Erinomainen Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Pienenä lisänä puhelimet ovat myös veden- ja pölynkestäviä, joten rankkasadekkaan ei käyttöä haittaa. Vaikka sormenjälkilukijan sijainti onkin varmasti yksi Samsungin tämän vuoden suurimmista virheistä, niin itse lukijan nopeudessakaan ei Object Linking and Embedding kovasti kehumista. Yhteydenotot: [email protected].

sung galaxy s8

Navigointivalikko

Kuulokkeiden kaveriksi paketissa on myös erikokoisia vaihtotulppia. Esimerkiksi henkilökohtaisesti en tykästynyt sormenjälkilukijan sijaintiin, iirisskannauksen hitauteen enkä Samsungin tekemiin turhiin lupauksiin Bixbyn suhteen. Ominaisuudesta on varmasti hyötyä monille käyttäjille, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että älypuhelimien ei tarvitse olla vedenkestäviä, sillä useat puhelimet kuitenkin kestävät hieman vettä, joten pieni vesisade ei yleensä haittaa. Koska Samsung on päättänyt peittää laitteiden etupuolen lähes kokonaan kosketusnäytöllä, niin viime vuosien Galaxy-puhelimien tutut perinteiset fyysiset navigointipainikkeet ovat saaneet luvan siirtyä näytön tieltä kokonaan pois. Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. Samsung Galaxy S8 -puhelimet sisältävät tämän hetkistä kovinta tekniikkaa, mitä voi älypuhelimista löytyä.

tommy hilfiger svetari

Samsung Galaxy S8 – tiedot ja hinta |

Vaikka uutuuspuhelimessa on varsin kookkaat näytöt 5,8 ja 6,2 tuumaaniin Samsung on saanut pidettyä laitteiden fyysiset painomitat kurissa uuden Infinity-näytön ja erikoisen kuvasuhteen ansiosta. Tarkistettu Vuoden takuulla varustettu Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Puhelimet eivät kuitenkaan pääse loistamaan suojausominaisuuksien ostalta sormenjälkilukija ja iirisskanneri ja Samsungin Bixby-ominaisuus on varsin turha, ainakin Suomessa. Toinen sung galaxy s8 on iiristunnistuksen punainen LED-valo ja toinen on iiristunnistuksen kamera. Kuulokkeiden kaveriksi paketissa on myös erikokoisia vaihtotulppia.

Samsung Galaxy S8 – Wikipedia

Galaxy S8 -puhelimien sormenjälkilukija on omituisessa paikassa. Galaxy S8 -puhelimet rakentuvat lasisista pinnoista sekä metallisesta kehyksestä. Mielestäni Bixby ei Object Linking and Embedding ansainnut omaa fyysistä painiketta puhelimeen, koska se ei tunnu toimivan juurikaan ja henkilökohtaisesti koen ominaisuuden enemmän ärsyttäväksi kuin toimivaksi. Galaxy S8 -puhelimien paineentunnistava kotipainike on aina käytettävissä. Paljastiko tämä patentti Xiaomin taittuvanäyttöisen simpukkapuhelimen? Samsung on parantanut Galaxy S8:n kohdalla etukameraa verrattuna viime vuoden Galaxy S7 -malliin.