Sukat Seitsemän Veljestä

Perusvillasukat Novita 7 Veljestä. Kaikki eivät osaa kutoa Aloita projekti Tykkää. Toivottavasti tästä oli apua! Nosta 1 s neulomatta, neulo 6 6 8 s nurin ja neulo 2 seuraavaa s:aa nurin yhteen, käännä työ.

Kirjoneulesukat Novita 7 veljestä

OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili. Millä tämän nyt puran? Holiday Decor. Villasukat Iso-Saimaa Novita 7 Veljestä. Neulo kuvion jälkeen vielä 2krs turkoosilla ja kavenna 1. Jos olet lehden tilaaja, näet ohjeen kirjautumalla sisään.

sukat seitsemän veljestä

Aito pohojalaanen

Hannes Paananen. Harmi juttu, että joudut purkamaan vaivalla tehtyä työtä. Neuletiheys voi vaihdella ohjeen eri vaiheissa. Villasukat Iso-Saimaa Novita 7 Veljestä. Terän kuvion keskimmäinen silmukka on 24 joka tulee keskelle eli samaan kohtaan kuin varren silmukka Villasukka — ohje, jolla opit neulomaan lämpimät perussukat

note n960u

Kokotaulukko 7 veljestä

Ohjeistot Tämän tason ohjeissa voi esiintyä useita samanaikaisia vaiheita rinnakkain, esimerkiksi puseroissa kädenteiden kavennus palmikkokuvioon tai pääntien ja kädentien samanaikainen muotoilu. Neuletiheyden tarkistaminen Jos tilkkusi neuletiheys ei sukat seitsemän veljestä neuleohjeen tiheyden kanssa, voit muuttaa sitä vaihtamalla puikkokokoa. Osta tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista. Julkaistu: 6. Susu 4.

Kirjoneulesukat Novita 7 veljestä – Puikot ja kerä lankaa

Kun työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi, kiristä ja päätä hyvin. Toista 1. Sileä neule suljettuna neuleena : neulo kaikki kerrokset oikein. Koko: noin 30 38 Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.