Subwoofer Jamo Sub 210

JuraN M mies25—34v 9. Jamo SUB on laadukas pienikokoinen aktiivisubwoofer, jonka avulla saat stereo- tai kotiteatteriisi uuden ulottuvuuden. Ei tuloksia. Minkä kaiuttimien kanssa tämä olisi yhteensopiva? Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Subbari toimii niin kuin kuuluukin, hyvät säädöt. Vaatii RCA Y -kaapelin.

Jamo SUB 210, subwoofer

Janne Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Lähetettävissä: n. Hei, Ei ikävä kyllä pysty. Antaa kivasti lisäpotkua basso päähän leffoja katsellessa ja musiikkia kuunnellessa. Jos vahvistimelta tuodaan vain yksikanavainen ääni Sub out voi RCA-kaapelin kytkeä vain toiseen RCA-sisääntuloon, tyypillisesti vasemman kanavan liitäntään.

subwoofer jamo sub 210

Käyttöohje

Jos vahvistimelta tuodaan vain yksikanavainen ääni Sub out voi RCA-kaapelin kytkeä vain toiseen RCA-sisääntuloon, tyypillisesti vasemman kanavan liitäntään. Jamo SUB , subwoofer Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. RCA-kaapeli tulee mukana, ja on todella reilun pituinen. Käyttöehdot Palaute. Delfl 25—34v

paras kosteudenpoistaja veneeseen

Jamo SUB aktiivinen subwoofer | elektroninen kauppa

Johnnyboy M mies45—54v Näitä haetaan nyt:. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. ProCaster-PREesivahvistin tuote Hei, Tällaisella: Tuote Subwooferista voit liittää kaapelin toiseen sisääntuloon. Jamo SUB käyttöohje 6 sivua. Liikkuminen ja ulkoilu.

Jamo Sub Akt. Subwoofer -Toimitus 0€!- HIFIKULMA

Vastaa tähän kysymykseen Lisää kommentti. Yli 80 desibelin äänenvoimakkuus voi olla kuulolle haitallista. Moi, toimiiko tämä Behringerin Truth BA-kaiuttimien kanssa? Toimiiko Toimiiko tämä jamo sub Arttuuux Milloin äänenvoimakkuus on liian korkea?