Subwoofer Auto Pioneer

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Just Nyt – Ajankohtaista. Ryhmä Autokaiuttimet. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne.

Koko Suomi

Tuotteen nimi : Tuotteen nimi on valmistajan tunniste tuotteesta, usein mallinimi, mutta ei subwoofer auto pioneer ainutlaatuinen sillä se voi sisältää joitain tuotevariaatioita. Toivelista luotu. Tuotekoodi : The brand’s unique identifier for a product. Lisävarusteet ovat myös korroosionkestäviä, joten niitä voidaan huoletta käyttää talvirenkaissa. Tee musiikin kuuntelemisesta autossa entistäkin elämyksellisempää tehokkaalla ja syvä-äänisellä subwoofer bassolla.

subwoofer auto pioneer

Ominaisuudet

Luokan D teknologian ansiosta Pioneerin TS-WXEA on entistä helpompi asentaa, koska se pystyy ottamaan sekä korkeita kaiutinlinjan tulo että matalia RCA-linjan tulo tulosignaaleja, joten se voidaan yhdistää alkuperäiseen tai myöhemmin asennettuun stereoon nykyisen äänijärjestelmän helppoa päivittämistä varten. Pyörät Kevytmetallivanteet Pyörien tarvikkeet Jousitus. Autoviihteen asiakkaana saat laadukkaat tuotteet ilman hintoja nostavia välikäsiä. Pioneer TS-WD4 12″ subwoofer. Kysy lisätietoja takuusta Ford-jälleenmyyjältä.

suksivoiteet ale

Pioneer TS-WD4 12″ subwoofer | verkkokauppa

Niissä on täysin suljettu kotelo, joka puristaa poistovoiman tehokkaasti varmistaen näin tarkan, kirkkaan ja rytmisen bassoäänen. Lisävarusteita voi hankkia Ford-jälleenmyyjiltä kautta maan. Raportoi virheestä Icecat:ille. Luo uusi toivelista Sulje. Skip to the end of the images gallery. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja.

Pioneer TS-WXEA aktiivisubwoofer –

Asennettuna ammattitaidolla Meiltä saat tuotteet myös asennettuna. Asiakkaan sähköposti. Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Mukavuus Mukavuustuotteet. TS-WD4 tuottaa jopa watin tehon ja sopii suljettuun käyttöön.