Stylus Kynä Tokmanni

Tule mukaan Kirjakerhoon! Kaupat — liikerakennukset Asiakaspalvelu Pöllöklubi. Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija. Tilaa uutiskirje. Odotathan vielä sähköpostiisi tulevaa varausvahvistusta ennen kuin noudat varauksesi. JavaScript estetty selaimessasi. Esimerkiksi automatkoilla navigointia helpottaa olennaisesti stylus kynä tokmanni, että tabletin saa kiinnitettyä autoon siten, että siitä voi miellyttävästi isommalta näytöltä seurata reittiohjeita samalla kun ajaa.

Maxell Stylus Pen Kosketusnäyttökynä Musta

Lisää toivelistaan. Kuulokkeet ovat erinomaiset musiikin tai äänikirjan kuuntelua tai vaikkapa elokuvan stylus kynä tokmanni varten muita häiritsemättä. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! JavaScript estetty selaimessasi. Lue lisää. Tarvikkeiden avulla on myös mahdollista tehdä ylipäätään tabletin käyttökokemuksesta miellyttävämpi ja monipuolistaa sen käyttömahdollisuuksia.

stylus kynä tokmanni

Tuoteryhmät

Saatavilla on myös suojakuoriin yhdistettyjä näppäimistöjä. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Kuoret voi myös usein asettaa niin, että ne toimivat pidikkeenä, jonka avulla tabletin saa tuettua pystyasentoon työskentelyn helpottamiseksi. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Tarkka ja hellävarainen kynä lisää kosketusnäyttölaitteiden, kuten tablettien ja älypuhelimien, käyttömukavuutta ja helpottaa pikkutarkkaa työtä. Toimitus perillä arviolta:

radiopuhelin t82

Kosketusnäyttökynä Stylus Pen kulta |

Kaikki myymälät. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Pakkauksen mittatiedot. Yhden tai useamman tuotteen valittu kappalemäärä ylittää myymäläsaatavuuden. Tarkka ja hellävarainen kynä lisää kosketusnäyttölaitteiden, kuten tablettien ja älypuhelimien, käyttömukavuutta ja helpottaa pikkutarkkaa työtä. Esimerkiksi automatkoilla navigointia helpottaa olennaisesti se, että tabletin saa kiinnitettyä autoon stylus kynä tokmanni, että siitä voi miellyttävästi isommalta näytöltä seurata reittiohjeita samalla kun ajaa. Hinta Hinta.

Kosketusnäyttökynä Maxell hopea |

Voit varata useita eri tuotteita samalla kertaa. Tule tutustumaan Kärkkäisen verkkokaupan tarjontaan ja tilaa tablettiisi juuret sinun käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivat varusteet sujuvoittamaan ja monipuolistamaan laitteesi toimintoja. Esimerkiksi langaton näppäimistö tekee tabletilla kirjoittamisesta lähes yhtä helppoa kuin tietokoneella työskentelystä. Kategoriat ja tuotemerkit. Kynän pieni pää takaa tarkan tähtäyksen. Rowling J. Tuotekuvaus Kosketusnäytölle kirjoitus helpottuu ja osumatarkkuus näytön kirjaimiin tai painikkeisiin paranee, kun käytät kosketusnäyttökynää.