Stp Lisäaine Kokemuksia

Jokin muu, mikä? Redline Complete Fuel System Cleaner tuntuu vaikuttavan vielä viikkojen jälkeen. Post by Nelli » Fri Sivuja: [ 1 ] Siirry alas. Post by Jönsson » Wed

RVS, Motor up ja muut ihmeaineet.

Kyllä ne toimii. Aikoinaan mm. Yhteensä: 3 Jäsentä: 1Vierasta: 2 Heti sama kilke alkoi kun käynnistin. Uutisia lyhyesti. Ajoneuvot ja liikenne Varusteet ja huolto Öljyt. Silti piti vähän aikaa startata ennen kuin lähti käyntiin.

stp lisäaine kokemuksia

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Kiitos vastauksista jo etukäteen. JavaScript is disabled. Tämä ketju on kuin ostos-tv:tä tavailisi. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Jokin muu, mikä?

nike air max janoski

STP tai Forté Fuel System Cleaner, onko kokemuksia

Ehkä uutta käsittelyä vielä tuoreisiin öljyihin. Kerta ostolla forte on kalliimpi, mutta loppupeleissä paljon halvempi vaihtoehto. Irroittaa melkoisen määrän röppöä ja helpoittaa sitten muutenkin osien putsausta. Stargraft6. Kokemuksia STP fuel injection cleaner tuotteista tai vastaavista.

Lisäaineista –

Voihan sitä nyt kuitenkin ottaa ääninäytteet, nyt kun otit asian esille. Ainakin viimeks ku siellä kävin. Annoin käydä tuommoiset 15minuuttia. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Forte on kallinpaa,,samaa ainetta ostin itse valvolinen 4e:: Tein pesun noin 10min kävi paikallan,,ja postin vanhat öljyt ja suod,,, nyt toimii hyvin aika kuraa tuli. Amerikoissahan tää on saanu ihan ammattikunnan joka moisista haastaapi oikeuteen. Moni tekee perinteisen moottoripesun ennen rs:ää..