Stihl Moottorisahan Ketju

Muut tarvikkeet. Collapse Metsätyöt. Etusivu Metsätyöt Hakkuutyöt Moottorisahan teräketjut. Lakeuden Kone. GB Power teräketju 45 vl. Tuoteneuvonta myynti lakeudenkone.

Stihl teräketju RM .325″ 56 lenkkiä 1,3mm 13″

Talvikalastus Jääkairat Vaihtoterät, teränsuojat ja teräkruunut Stihl moottorisahan ketju, pilkkisaappaat ja talvisaappaat Pilkkihaalarit ja lämpöhaalarit Kalastuspäähineet Kalastuskäsineet Ahkiot ja pilkkiteltat Pilkkisetit Tasapainopilkit Turvallisuusvarusteet Katso kaikki. Sopii lähes kaikkiin pienimpiin Stihl-moottorisahoihin. Stihl Hexa päivitys sarja 36RH 66 vl. Palautusoikeus kuitenkin myönnetään, mikäli asiakkaan pyynnöstä tilatussa tai muokatussa tuotteessa on valmistuvika. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

stihl moottorisahan ketju

Myymäläsaatavuus

Osa tuotteista toimitetaan maahantuojan varastosta jolloin toimitusaika voi olla pv, Maahantuojan saldot päivittyy viiveellä, joten varmista tuotteen saatavuus tarvittaessa sähköpostilla ennen tilausta. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Sinkiläpistoolit ja -vasarat. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Käsi- ja taittosahat. Öljyt ja huoltotarvikkeet Huoltotarvikkeet Hydrauli- ja trimmiöljyt Kaksitahtimoottoriöljyt Moottoriöljyt Polttoaineen lisäaineet Vaihteistoöljyt Venemaalit ja veneenhoito Katso kaikki. Collapse Mittaaminen.

polkupyörän pumpun letku

Alkuperäiset Stihl teräketjut – Konetalo Vainikka

Tilaan kpl :. Myymäläsaatavuus Elektroninen kauppa. Alle 30 kg:n paketeille. Teidän stihl moottorisahan ketju lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Outlet piste!

Oregon Double Guard SDEA terälaippa STIHL 14″ mm 3/8 + 2 ketjua | Motonet Oy

Opetusvideot Stihl moottorisahoille voit katsoa oheisesta linkistä. ECHO Moottorisahat. Collapse Naisten metsästysvaatteet. Leikkuuhampaat varustettu iskunkestävillä kovametallipaloilla. Äärimmäisen kestävä, kuormittavaan käyttöön soveltuva, alhainhen tärinä.