Stihl 400 Moottorisaha

Markkinointievästeet: Sallittu Estetty. Muut hirsityökalut. Liidut ja liidunpidikkeet. Arctic Cat. Liitosköydet ja nykäyksenvaimentimet. Moottorinohjaus tapahtuu uudella M-Tronic 3. Tool-free filler cap.

STIHL MS 400 C-M

Säiliön tilavuus L. Teräketjun teroitus. Välttämättömät: Välttämättömät cookies vaikuttavat verkkosivun toimintaan aktivoimalla verkkosivujen perustoiminnot, kuten sivustolla navigoinnin ja ostoskoriin liittyvät toiminnot. Tilaa uutiskirje Uutiskirje on ilmainen Sähköposti. Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Paino terälaitteilla 18″.

stihl 400 moottorisaha

1 132,00 €

Männän keveydellä on saatu vähennettyä liikkuvien massojen voimia ja sitä kautta myös nostettua moottorin kiihtyvyyttä. Erinomainen suoritusteho-paino (fysiikka) suhde tarjoaa tehoa ja voimaa isonkin puun kaatamiseen. Mönkijöiden akut. Luoton myöntäjä on Avarda Oy. Sähkötarvikkeet Akkulaturit, starttiboosterit Jatkojohdot, kaapelikelat LED valaisimet Taskulamput, pienoisvalaisimet. Kantokäsittely Rotstop.

mi watch lite manual

STIHL MS C-M MOOTTORISAHA 18″ 3/8″ | Sporttikone

Kuluttaja-asiakkailla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteille. Anti vibration system. Teräketjun teroitus. Kirjaudu Suosikit 0. Purusuojan kiinteät mutterit Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. Uutuudessa on käytössä uusin M-Tronic 3. Metsätyö- ja varoitusmerkit.

Stihl MS C-M Moottorisaha 18″ 3/8 mm –

Toimitus- ja maksutavat. X-TORQ-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. Swingcut telat. Metsätyö- ja varoitusmerkit. Paino (fysiikka) terälaitteilla 18″.