Stihl 261 Hinta

Tuotekoodi: Viilat ja tarvikkeet. Korvaa vanhan version musta väriltään Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä. Mönkijän varaosat.

STIHL MS 261 C-M

DB Schenkerin noutopisteinä ympäri Suomea toimivat mm. Lähes kaikki STIHL moottorisahat MS poikkeuksin ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Stihl jalosteet stihl 261 hinta nyt myös verkkokaupasta kotiintoimitettuna! Stihl MS varaosat Joskus laadukkaatkin osat tulevat käyttöikänsä päähän, ja tällöin tarvitse varaosia. Sähkölämmitteinen kaasutin puolestaan ehkäisee sen kaasuttimen jäätymistä hyytävissä olosuhteissa. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti. Lue lisää huoltopalvelusta.

stihl 261 hinta

STIHL teräketju RS PRO .325″ 1,3 60DL

Moottorisaha ei OLE jättänyt käyttäjäänsä yksin, vaikka sääolosuhteet ovatkin olleet hieman heikommat. Mittalaitteet, vyöt ja kotelot. Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan? Työkäsineet, olkaimet ja vyöt. Moottorisahan laippa. Lisää Rollomatic E laipoista voit lukea tästä 32 cm. Vuorentie 11 Juuka Y-tunnus Puh.

samsung tu7020 70

Stihl – katso kokemuksia, teräketju & hinta | osta VK:lta

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette Object Linking and Embedding nimenomaisesti suostunut muuhun. Vanteet ja osat. Lakeuden kone ja maataloustarvike Oy Vaskitie 2 Kauhava myynti lakeudenkone. Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Ruohonleikkurit Polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit Akkukäyttöiset ruohonleikkurit Stihl 261 hinta ruohonleikkurit Lisävarusteet. Purusuojan kiinteät mutterit. Ohjaintangot ja osat.

MS C-M Light laipalla – Monipuolinen moottorisaha uudella terävarustuksella

Lisää Rollomatic E laipoista voit lukea tästä 32 cm. Täydennä samaan tilaukseen. STIHL tuoteluettelo Päältäajettava ruohonleikkuri. Venttiilit ja osat.