Stella Kenkäkauppa Turku

Jalkineliike Stella. Liikkeemme palvelee osoitteessa Humalistonkatu 4 Turku. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Meillä voit luottaa lämpimään, rehelliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Copyright © Turun Sanomat Oy Itävaltalainen Think!

Jalkineliike Stella Oy

Stellan maine hyvännäköisten ja hyvin istuvien kenkien myyjänä onkin levinnyt laajalle. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisätietoja aiheesta Jalkineliike Stella. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön stella kenkäkauppa turku on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. TurkuissaInfobel on listannut 25, rekisteröityjä yrityksiä. Tutustu täällä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

stella kenkäkauppa turku

Tietosuojaa koskeva seloste

Please click here if you are not redirected within a few seconds. Stellan valikoimiin ei mikä tahansa kenkäpari pääse. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä. Laadukkaat, Eurooppalaiset kengät Euroopassa valmistetuissa kengissä voit olla varma siitä, kuka kenkäsi valmistaa.

pentik vitriinikaappi

Aukioloajat: Jalkineliike Stella -Hyvää oloa jaloillesi – Turku

Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Valikoimassa on lestiltään eri levyisiä Euroopassa valmistettuja nahkakenkiä, joita hän metsästää alan messuilta Italiasta, Saksasta ja Suomesta. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen stella kenkäkauppa turku siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia. Liikkeemme palvelee osoitteessa Humalistonkatu 4 Turku.

Jalkineliike Stella | Turku, Kaarina, Raisio, Naantali

Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Toisaalta kauppias tuntee myös jokaisen myymälän hyllystä löytyvän kenkäparin, sillä hän on itse ne valinnut. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Multisafe Vajossuonkatu 16 Turku 5,84 km.