Steelseries Arctis Pro Wireless

Intuitiivisen OLED-valikon ansiosta voit säätää näppärästi äänenvoimakkuutta, ChatMix-äänten tasapainoa ja viilata äänenlaadun sisäänrakennetulla kanavaisella taajuuskorjaimella juuri sinulle täydelliseksi. Kuulokkeet ja mikrofonit. Telia Finland. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Biolan Eco, pikakompostori. Kauneus ja terveys. Toimitusaika 1 päivä.

Steelseries Arctis Pro

Kuulokkeiden pintamateriaali ovat suorastaan ylelliset – pääpannan kevytteräksen metallinharmaa viimeistely, rungon alumiiniseos ja korvapehmusteiden pehmeä päällystys ovat silkkaa luksusta ja tuntuvat hyvältä iholla. Katsotuimmat Kuulokkeet ja mikrofonit alk. Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation. Kuulokkeissa on monivärinen Prism RGB -valaisu ja älykäs design, joka varmistaa korkean käyttömukavuuden. Kuulokkeet tuottavat 7. Kaikki tämä ilman, että sinun täytyisi asentaa mitään ohjelmia. Äänenvoimakkuus- ja steelseries arctis pro wireless kätevästi kuulokkeiden korvakuvussa.

steelseries arctis pro wireless

Tuotteen kuvat ja videot

Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Langattoman lähettimen 2,4 GHz -tekniikka tarjoaa häviöttömän äänen häikäisevän mitättömällä viiveellä jopa 12 metrin etäisyydelle. Xbox Series X, pelikonsoli. Piha ja puutarha. Kauneus ja terveys.

nintendo scart

steelseries arctis pro – Hinta & tiedot

Arctis 3 tarjoaa erittäin tasapainoisen ja todenmukaisen äänielämyksen niin pelaamiseen, elokuvien katseluun kuin musiikin kuunteluun. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Toimitusaika 1 päivä. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Toimitusaika Toimitusaika 8 päivää.

Steelseries Arctis Pro, halvin hinta €

Halvin: Hobby Hall. Mallissassa on myös ga Kuulokkeiden pintamateriaali ovat suorastaan ylelliset – pääpannan kevytteräksen metallinharmaa viimeistely, rungon alumiiniseos ja korvapehmusteiden pehmeä päällystys ovat silkkaa luksusta ja tuntuvat hyvältä iholla. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Kuulokkeeseen piilotettava Arctis ClearCast -mikrofoni on maailman parhaita pelimikrofoneja.