Steel Paistinpannu

Arvostelu tuotteesta: 5. Valurautapannu tarvitsee huoltoa steel paistinpannu, joskus hehkutan ne ahjossa punaisiksi, jäähdytän jonkin verran ja voitele runsaalla suolattomalla sian läskistä tehdyllä laardilla. Näytä kaikki Fiskars-tuotteet. Ceratec-pinnoitteen lämmönjohtokyvyn ansiosta ruokasi saa hienon steel paistinpannu ja saat itse parhaan mahdollisen makuelämyksen. Katso palvelupaketit. Rated 2 out of 5 by Valurautapannu from Paistaessa kaikki tarttuu kiinni Vaimoni osti sen 1 – 1, 5 kuukautta sitten. Voidaan käyttää uunissa jopa °C asteessa.

Fiskars All Steel -paistinpannu, 28 cm

Lisää ostoskoriin. Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kalanliha, vähennä paistolämpötilaa reilusti ja lisää pannulle reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Suuaukon halkaisija: 28 cm Pohjan halkaisija: 21 cm Rahtipaino steel paistinpannu 1. Laske lämpötilaa heti, kun ruoka alkaa kiehua tai paistua. Kenno Steel paistinpannu on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä. Koitathan myöhemmin uudelleen!

steel paistinpannu

Hinta- ja tuotetiedot

Vanda Tikkurila. Pese paistinpannu nopeasti käytön jälkeen. Pannu sopii kaikille liesille, se on uuninkestävä °C asteeseen saakka ja sillä on 25 vuoden takuu. Jääurheilu Luistimet Jääkiekkovarusteet Jääurheiluvälineet. Työkoneet ja telineet Hitsauslaitteet Kompressorit ja paineilmatyökalut Betonimyllyt Rakennussirkkelit Tikkaat Työskentelypöydät. Käyttö ja hoito: pinnoitetut pannut ja kattilat Pese pinnoitettu keitto- tai paistoastia miedolla pesuaineella ennen käyttöönottoa.

makita työkalusarjat

Fiskars All Steel Pure paistinpannu 28cm – Prisma elektroninen kauppa

Muurikka Paistospray sopii paistamiseen keittiössä, kakkuvuokien voiteluun sekä grillaamiseen. Vältä äärimmäisiä lämmönmuutoksia. Palaa kauppaan. Please select your location Finland. Kaikki keitto- ja paistoastiamme valmistetaan Sorsakosken tehtaallamme Pohjois-Savossa. Nykyinen 4 of 7.

Kenno Steel paistinpannu 28 cm – Opa & Muurikka

Keittiön suosikit. Pese paistinpannu nopeasti käytön jälkeen. Puettava elektroniikka Aktiivisuusrannekkeet ja sensorit Askel- ja sykemittarit Älykellot Urheilukellot. Pinnoittamattomat pannut ovat erinomaisia kovaan paistamiseen, sillä pannuissa ei Object Linking and Embedding pinnoitetta, joka kärsisi korkeista lämpötiloista. Keittiön suosikit. Kenno Steel paistinpannu on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä.