Steel Legend Asrock

Sisäiset liitännät:. Kahden kanavan muistiarkkitehtuuri. Sisältyvät kaapelit:. Gigabit Ethernet. Tuettu RAM-eheystarkistus:. Valmistajan takuu:. AMD B

Asrock B450M Steel Legend

Koti ja viihde. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet. Kaikki oikeudet pidätetään SH Group Oy Huolto ja palauttaminen Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Sisältyvät kaapelit:. Tietokoneet – puhelimet – älylaitteet.

steel legend asrock

Tuotteen ominaisuudet

Saatavuus Verkkokaupassa. Max varattu RAM koko:. Pientietokoneet – puhelimet – älylaitteet. Tuettu RAM-eheystarkistus:. Koti ja viihde. B piirisarja. Koti ja viihde.

tyylikäs työtuoli kotiin

ASROCK BM STEEL LEGEND – Nordic IT Solutions Oy

Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet. Saatavuus Verkkokaupassa. AMD B Realtek ALC Sisältyvät lisävarusteet:. Laitteiston ominaisuudet:. Sisäiset liitännät:.

ASROCK B STEEL LEGEND

Yrityksille ja yhteisöille Laitetoimitukset Pilvipalvelut Asennus- ja ylläpitopalvelut Leasing -rahoitus. Tallennettu tai puskuroitu:. Emolevy – ATX. Yhteensopivat suorittimet:. Kamerat ja kuvausvälineet. Asennus ja varaosat. Koti ja viihde.