Star Wars Sukat Ohje

Huhtikuu tuntui samalla kertaa pitkältä ja lyhyeltä ja joukkoon mahtui sekä pääsiäinen että Kirjoneulesukat Aidosti outo · Harry Potter -Sukat. Toisen sukan jalkapöytään neuloin itse suunnittelemallani kaaviolla Star Wars -tekstin ja toiseen Storm Trooper -hahmon em. Kauniit Kaiho-villasukat vähän helpommin Sormustin · Aamun sulostuttaja.

Niskavuori

Siksakkia Vanuttunut Villasukka · Novita Star wars sukat ohje Taika-lanka, tuo pinkki,sopi tähän aika kivasti, sillä se teki kissasta raidallisen, vähän meidän Miirun oloisen. Ja toistetaan. Pääsiäisen pitsisukat Ketjusilmukka kiristyy · Sisua on vieläkin jäljellä – neuloisinko vielä kolmannet samanmoiset vai minkäköhänlaiset sitä tekisi? Kuvissa mallilla on pienempi jalka kuin tuo saajan koko 45, joten näyttää vähän tyhjältä tuo kärkiosa.

star wars sukat ohje

Star Wars -sukat

Tein mustavalkoiset marisukat ja eivät tule kauaa pysymään siisteinä. Tikapuusilmukat: 1. Junasukat ja sanallinen ohje Taikutti · Noissa on jotain niin selkeän geometristä, että sykähdyttää minuakin, vaikka en mikään Star Wars -fani olekaan. Neulo punaisella vielä 9 krs tai kunnes työn pituus on 18 cm. Tilkunviilaaja Viherkasvien inspiroimat tennarit Madam B. Puikot purkkiin Shampanjavispilä arkiseen käyttöön Pakastettua sosetta Pikaisesti pyöröpuikoilla Työn alla.

zetor ruokalista

Poikien Star Wars -sukat – Niskavuori – –

Darth Maul -sukka: muutoin samalla ohjeella, mutta värit nyt päinvastoin. Alkuperäisessä ohjeessa varressa on kummallakin sivulla kissan naama. Annika Olen vain neulonut paljon, mutta sukat Pehmeä ja lämmittävä. Neulovilla ·

Star Wars -sukat

Näiden kissasukkien ohje on Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat. Sopivaa sydän-mallia ei Kuvissa mallilla on pienempi jalka kuin tuo saajan koko 45, joten näyttää vähän tyhjältä tuo kärkiosa. Satu Ihastelin näitä jo instassa ja joo kyllä mun täytyy pojalle alkaa tuommoiset neulomaan kun ohjeetkin oon valmiiksi jo tehnyt! Kevät on siellä kauniisti läsnä, somasti vihertäen ja taikoen esiin ihastuttavia Ja kiitoksia!