Star Hunter Vhf Puhelin

Forssan myymälä. Siinä on kaikki tärkeimmät Kaapelin pituus 3,6m johdon päässä SMA naaras liitin johon lisäksi tulee ostaa sovitus adapteri VHF radiopuhelinta varten. Zodiac Pöytälaturi. Alkuperäinen laadukas Zodiac korvakuuloke. Kaksiosainen suora liitin joka myös soveltuu monelle eri radiopuhelimelle. Laadukas ja ei niin huomiota herättävä.

Please wait while your request is being verified…

Siinä on kaikki tärkeimmät Suojaa Micro 5 puhelinta naarmuilta. Sisältää laturin ja virtajohdon. Ajoneuvoantenneihin adapteri joissa FME liitin. Liittimen koko 2,

star hunter vhf puhelin

Genzo Pitkä Metsäantenni VHF 66 BT/XT

Päätylaput, Nitrocardit. Nopea pöytälatuti jossa paikka myös vara-akulle. Yhdistetään Royal-puhelimeen Bluetooth-yhteydellä Koiran ruokinta. Lyhyt patukka antenni tarkoitettu Easy Hunt 2 puhelimeen.

xxl softshell takki

Star Hunter tarvikkeet –

Siinä on kaikki tärkeimmät Magneettijalka Multimag VHF antennille – magneetilla. Pikalaturi Easy Hunt II puhelimelle. Kuva on viitteellinen. Meri-VHF ja tarvikkeet.

One moment, please

Ei enää hankalaa puhelimen kylkeen puhumista. Tehokas Lithium mAh akku kestää rasitusta koko viikonlopun. RG58 antennijohdolle sopiva puristettava FME-naaras liitin. Ostamme käytettyjä aseita. Pannat, häkit, muut tarvikkeet.