Ssd M2 Samsung 980 Pro

Hyvä kokonaisuus. Lärvätsalo 2. Pleikkari vitoseen ostettu lisätilaksi ja hyvin tuntuu toimivan siinä, joten ei mitään valittamista. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kumpikaan ei siis Object Linking and Embedding järjestelmälevy.

Samsung 980 PRO SSD 1 Tt M.2 -SSD-kovalevy

Tuotteen laatu. Kiintolevy vaikuttaa hyvältä ja nopealta, olen tyytyväinen. Louhintatrendin vuoksi tarkistamme huoltoon toimitetut levyt. En Object Linking and Embedding mikään atk-asiantuntija, mutta tämä levy tekee vanhasta PCIe Ostin tämän järjestelmä- ja softalevyksi.

ssd m2 samsung 980 pro

Tuotteen kuvat ja videot

Nopeutta editoimiseen saa vielä lisää, kun massalevynäkin on samanlainen. Lisää ostoskoriin. Pleikkari vitoseen ostettu lisätilaksi ja hyvin tuntuu toimivan siinä, joten ei mitään valittamista. Tuotenumero Brändi Samsung Valm. Ostin tämän järjestelmä- ja softalevyksi.

temal yläkaappi

Samsung PRO, halvin hinta €

Kumpikaan ei siis OLE järjestelmälevy. Näin keräämme tuotearvosteluja. Samsungin aiempi Pro malli ”Samsung Pro” tuli kuuluisaksi nopeuden lisäksi sen kestävyydestä terabytes written TBW 1Tb-mallille. Lisäksi lämmöt pysyttelevät kivasti tuolla 40°C:n tuntumassa vaikka korttipaikka sijaitsee aivan prosessorin vieressä. Samsung PCIe 4. Tämä levy, kuten Samsungin aiemmatkin mallit käyttävät Samsungin itse kehittämiä controllereita, kun taas kilpailijat yleisemmin Phisonin controllereita. Jotta suorituskyvyn vaihtelut voidaan minimoida, Samsungin Dynamic Thermal Guard -teknologia pitää PRO:n ssd m2 samsung 980 pro optimaalisella tasolla.

Taaksepäin yhteensopivuus PCIe 3. Takaisin sivun alkuun. Tekee mitä lupaa eli on hyvin nopea ja reipas. Tämä levy, kuten Samsungin aiemmatkin mallit käyttävät Samsungin itse kehittämiä controllereita, kun taas kilpailijat yleisemmin Phisonin controllereita. Hyödynnä PRO:n suoritusteho Samsung Magician -ohjelmiston helppokäyttöisillä mutta edistyneillä optimointitoiminnoilla. Jotta suorituskyvyn vaihtelut voidaan minimoida, Samsungin Dynamic Thermal Guard -teknologia pitää PRO:n lämpötilan optimaalisella tasolla.