Ssd Extern 500 Gb

Näytä kaikki Samsung tuotteet. Nopea Rahtaus Arkisin ennen klo jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana. Toimitusaika 2 päivää. Viihde ja elektroniikka. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. T5:ssä ei Object Linking and Embedding liikkuvia osia ja siinä on vankka metallirunko. Siirrä toivelistalle.

External SSD Portable T5 500GB

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. T5:ssä ei OLE liikkuvia osia ja siinä on vankka metallirunko. Your session is about to timeout due to inactivity. Tuntuvaa turvallisuutta Pidä yksityistiedostosi turvassa tinkimättä kätevyydestä. Tilattavissa, ei omassa varastossa. Kompakti ja kevyt Pienempi kuin tavallinen käyntikortti, T5 on kompakti, kevyt ja ohut tallennusväline.

ssd extern 500 gb

Tuotteen kuvaus

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Sulje Siirry kassalle. Ilmanpuhdistimet, ilmankostuttimet.

sigma 35mm f1 2 art

Samsung Portable SSD T7 GB ulkoinen SSD-asema | verkkokauppa

Tuntuvaa turvallisuutta Pidä yksityistiedostosi turvassa tinkimättä kätevyydestä. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Samsung T7 ssd-levy gb punainen. Toimitusaika toimitus: päivää. Paristot, varavirtalähteet.

Samsung T7 Touch ( GB USB Type-C) MU-PCS ulkoinen SSD-kovalevy, hinta 76 €

Toimitusaika 1 päivä. Väri: Hopea. Sulje Siirry kassalle. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Metallista minimalismia Täysmetallinen pyöristetty runko istuu täydellisesti kämmenellä. Toimitusaika tilaustuote, viikkoa.