Ssd 256 Sata 2.5

Meiltä löydät 2. KC SSD – Uskomaton suorituskyky ja laaja kapasiteettiKingstonin KC on laajan kapasiteetin SSD-asema, joka on suunniteltu tuottamaan uskomattoman suorituskyvyn ja optimoitu tehostamaan järjestelmän reaktiivisuutta Implementing advanced 3D NAND Macromedia Flash, the Ultimate SU features bigger storage capacities, higher efficiency, and rugged reliability with better cost-performance ratios than ever. Koti ja ydinperhe. Luo uusi toivelista Sulje. The CS delivers all ssd 256 sata 2.5 most sought after features at an excellent value, and is designed for an easy and cost-effective HDD SSD-levy ei sisällä liikkuvia osia ja käyttää Macromedia Flash-muistia sekä on tuplasti nopeampi.

Kingston KC600 (256 GB, 2.5″ SATA) SKC600/256G, SSD-kovalevy

Your session is about to timeout due to inactivity. Aarre Vuodesohva Lcm. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Kerro, niin korjaamme asian. Näitä ostetaan nyt:.

ssd 256 sata 2.5

Tuotetiedot

Koti ja viihde. Viihde ja elektroniikka. Kysy tuotteesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Parempi suorituskyky Nopeudet ovat vakaampia myös pitkäkestoisella suurella kuormituksella ja moniajokäytössä.

vr-lasit verkkokauppa

” SATA SSD-levyt / – kaikki mitä tarvitset

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Ladataan hintagraafia. Toimitusaika 7 päivää. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Päivän tarjoukset. Implementing advanced 3D NAND Flash, the Ultimate SU features bigger storage capacities, higher efficiency, and rugged reliability with better ssd 256 sata 2.5 ratios than ever.

Kingston KC ( GB ” SATA) SKC/G SSD-kovalevy, hinta 47 €

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Muotokerroin 2,5 tuumaa. Parempi suorituskyky Nopeudet ovat vakaampia myös pitkäkestoisella suurella kuormituksella ja moniajokäytössä. Tallenna Peruuta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Näin tietokoneet nopeuttavat perinteisellä HDD-levyllä jopa 10 kertaa ja varmistavat samalla työn vakauden ja luotettavuuden pidemmällä