Soundlink Mini 2 Se

Johdanto Älä aseta kaiutinta märille tai likaisille pinnoille. Uusi Tili. Vaihtaminen kahden yhdistetyn mobiililaitteen välillä 1. Stiftung Warentest tarjoaa optimaalista apua monille kuluttajille, kun se ostaa jotain uutta. Ladattavat tiedostot. Pidä puhelun mykistys -painiketta painettuna samalla, kun painat – ja -painikkeita.

Bose SoundLink Mini II Bluetooth-Högtalare Special Edition Svart

Asiakastukitiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä. Tarjoamme Klarnan palvelut maksa myöhemmin ja maksa erissä, sekä hyväksymme Trustlyn, luotto- ja korttiraha. Jos sinulla on implantoitu lääketieteellinen laite, kysy lääkäriltäsi, voiko se vaikuttaa sen suorituskykyyn. Yleisesti ottaen mitä halusin sanoa. Et voi toistaa musiikkia useista mobiililaitteista samanaikaisesti.

soundlink mini 2 se

Tärkeitä tuotetietoja

Takuu ja tekninen tuki Tällä tuotteella on yhden vuoden takuu normaalikäytön aikana ilmenneiden ongelmien varalta. Paina painiketta kahdesti kolmen sekunnin sisällä muodostaaksesi yhteyden seuraavaan pariksi liitettyyn mobiililaitteeseen. Bose ei siirrä paperia eikä tulosta paperipinoja, joita kukaan ei tarvitse, kaikki tärkeimmät ovat laatikossa. Vain sinä päätät, mikä malli on henkilökohtainen Bose Bluetooth-kaiuttimen testi voittaja wird. Puhelun hylkääminen Paina ja pidä painettuna.

pesuallas upotettava

Bose SoundLink Mini -huoltoopas. Bose SOUNDLINK SLINKMOBILE2 käyttöopas

Kaiuttimen takaosasta löydät microUSB-portin ja 3,5 mm: n aux-portin vanhoille laitteille. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme välittäjä, joka yhdistää sinut etsimäsi tuotteen oikeaan jälleenmyyjään. Katso ilmoittautumisohjeet rekisteröintikortista. Pidempi akun käyttöikä: Litiumioniakku tarjoaa jopa 17 tuntia keskeytymätöntä musiikin nautintoa ja tarjoaa pidemmän Bose Corporation, Mitään osaa tästä teoksesta ei saa jäljentää, muokata tai jakaa ilman kirjallista lupaa.

Bose Bluetooth -kovaääniset vuoden parhaat – testi ja vertailu osta testin voittaja

Kuulet viestin jäljellä olevan akun prosenttiosuudesta. Ensinnäkin on tärkeää tietää, tuleeko Bluetooth-kaiutinta käyttää pääasiassa kotona tai tiellä. Alla oleminen kaavio näyttää kahden sarakkeen taajuusvasteen. Toista musiikkia äänilaitteellasi. Suomi English.