Sound Blaster Z 5.1

Tuotteen tarkempi kuvaaminen. Saa pelimikrofonikuulokkeistasi kaikki irti Sound Blaster Z SE -äänikortin mukana tulee kuulokevahvistin, jossa on riittävästi voimaa studioluokan kuulokkeille jopa Ω:n impedanssilla. Sound Blaster Z Promo. Scout mode antaa hieman apua Battlefieldissa kun askeleet kuuluu paremmin ja ehtii reagoida vihollisen tuloon. Muut Tekninen tuki Uutiskirjeen tilaus Rekisteröi tuotteesi Yritystiedot.

Sound Blaster Z SE

Täydet v 5 tähteä, on hintansa sound blaster z 5.1. It is giving rich sound and I’m loving it!! Sound Blaster Command -ohjelmiston kautta saatavana oleminen mikrofonin EQ auttaa kuulokemikrofonin sisäistä mikrofonia joko vähentämään tonaalisuutesi kovuutta, saamaan sinut kuulostamaan luonnollisemmalta ja täyteläisemmältä tai lisäämään äänen selkeyttä. Lue koko arvostelu. Aikaisemmin ei itselläni OLE ollut erillistä äänikorttia, kun en yleensä huomaa pientä eroa äänenlaadussa.

sound blaster z 5.1

Tuote-esittely

Best of the best, soundblaster is still going strong. SBX Pro Studio™ -teknologiat SBX Pro Studio™ -ääniteknologiat takaavat hämmästyttävän todenmukaisen äänentoiston, kaiuttimien ja kuulokemikrofonien huimaavat 3D-tilaäänitehosteet mukaan lukien. CrystalVoice FX Luo yksilöllinen ryhmäidentiteetti kristallinkirkkaalla äänellä. Suositeltu käyttötarkoitus Peluu Kotiviihde. Pääset heti aloittamaan peliprofiilien ansiosta, jotka on optimoitu suosituimpiin peleihin, kuten PUBG ja Fortnite, tai voit myös säätää EQ-asetuksia luodaksesi täysin oman profiilin.

takavalojen tummennuskalvo

Creative Sound Blaster Z |

Ooi Excellent sound quality. Headsetin mikrofonin äänentarkkuus kuulema parani selkeästi ystävieni mielestä, ja ajureista löytyy kattavasti säätömahdollisuuksia erinomaiseen taustahäiriöäänten läpikuulumisen hävittämiseen. CrystalVoice™ Focus -toiminnon avulla sound blaster z 5.1 stereomikrofoni luo akustisen vyöhykkeen ja vaimentaa sen ulkopuolella olevat äänet, minkä ansiosta kuulut hämmästyttävän selkeästi. Ainoa ”huonona puolena” olisin itse kaivannut Toslink-IN liitännän tilalle rca-out digi outille, jotta saan monitoreille äänen mutta eBayn adapterilla tuokin korjaantui. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. SBX Pro Studion eri äänitekniikat hallitsevat sekä älykkään äänenvoimakkuuden tasauksen että nostavat pelien ja videoiden puheääntä paremmin esille muusta äänimaailmasta. Lue 50 tuotearvostelua Lue 50 tuotearvostelua.

Creative Labs Sound Blaster Z käyttöohje (49 sivut)

Niiden avulla voimme myös tallentaa mieltymyksiäsi. Suosittelenkin korttia kaikille sitä harkitseville, eritoten emolevyn integroiduista äänipiireistä päivittäville henkilöille. Sound Core3D™ -äänisuoritin Sound Core3D™ on tehokas ääni- ja puhesuoritin, joka nopeuttaa kehittyneiden ääni- ja puheteknologioiden toimintaa. Huikea kortti. Erinomainen kortti hintaluokkaansa nähden.