Sony Zenfone 8

Laajan kuvakulmansa myötä se mahdollistaa esimerkiksi useamman ihmisen mahduttamisen samaan kuvaan. Trashman sanoi:. Alennuskoodilla viiskymppiä pois hinnasta. Esiasennettuna puhelimessa on Googlen sony zenfone 8 tarjonnan lisäksi Asuksen omat tiedostonhallinta, sää, galleria, Data Transfer ja ääninauhuri. Akku latautuu suoraan paketissa toimitettavalla laturilla 30 watin teholla, mikä ei enää tässä hintaluokassa OLE nopeimpien tasolla, mutta kuitenkin hyvä lukema.

Asus ZenFone 8

Huomaa myös seuraavat laitteen tekniset ominaisuudet: RAM-muistin 8Gb ja sisäisen tallennustilan GB, joka toimii yhdessä Qualcomm Snapdragon -prosessorin kanssa. Muut tekniset tiedot Näytön sisäinen sormenjälkitunnistinSisäänrakennettu näytön etukameraNäytön virkistystaajuus Hz. Käyttöjärjestelmä OS Android Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Akku on säilynyt ennallaan mAh:ssa 30 watin pikalatauksen kera. Päivityslupauksen osalta Asus lupaa kaksi suurta Android-versiopäivitystä, joten kyseessä on kohtalainen lupaus, joka ei kuitenkaan yllä markkinoiden parhaimmistoon. Sony zenfone 8 kuvat ovat silti ehdottomasti hyviä.

sony zenfone 8

Tuotteen kuvat ja videot

Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Työajat kovassa tilassa tuntia. Zenfone 8 kuuluu minun mielestäni tukevasti ”normaalikokoisten” puhelinten kategoriaan kuten mm. Toki niiden merkitys kuviin voi olla kohtalaisen vähäinen, mutta siitä huolimatta kamerajärjestelmä on raudaltaan ainoastaan heikentynyt viime vuoteen nähden, mitä ei voi pitää hyvänä suuntauksena tämän vuoden lippulaivaksi sijoittuvalle puhelimelle. Nykymarkkinoilla Zenfone 8 Flip ei Object Linking and Embedding poikkeuksellisen kookas, mutta laitteen gramman paino tekee siitä selvästi kilpailijoitaan painavamman ja se tuntuu myös kädessä. Arvostelussa Asus ZenFone 8 — Android-huippupuhelin kompaktissa koossa Asus on ottanut ZenFone 8 -puhelimissaan uuden lähestymistavan, sillä edeltävien mallien tavoin takaa eteen kääntyvällä kameramoduulilla varustetun Z.

makita ddf485 vs ddf484

Asus Zenfone 8 Tekniset tiedot, hinta ja kritiikit | Kalvo

Topfield CRC, digiboksi. Erottelukyky 64 MP Lisää malleja, joissa sony zenfone 8 64 Mpx -kamera, katso täältä. Asus Zenfone 8 akkukapasiteetti on mAh, nopea lataus tukee, mikä ei vie paljon aikaa. USB Type-C -portit 1. Värintoistoltaan kuva on kuitenkin samankaltaista.

Testissä Asus Zenfone 8 Flip –

Ulkoisesti Zenfone 8 Flip muistuttaa todella paljon viime vuoden Zenfone 7:ää ja Zenfone 7 Prota , minkä lisäksi ainakin speksien valossa myös kamerajärjestelmä on periytynyt suoraan perusmallin Zenfone 7:stä. Asus Zenfone Flip 8 -tuotesivut Hinta. Toiminta-aikojen osalta Zenfone 8 Flip vaikutti viikon testijakson perusteella erittäin toimivalta ja kahden päivän ylitys puhelimella on todennäköisesti arkipäiväisessä käytössä helppoa. PUBG Mobile pyöri sulavasti korkeimmillakin graafinen taide-asetuksilla. Vain 8 megapikselin resoluutionsa myötä telekamera tukee korkeimmillaan vain p-videokuvausta, mutta hieman erikoisesti se rajoittuu vain 30 FPS -tasolle, eikä telekamera tue 60 FPS-kuvausta millään resoluutiovalinnalla.