Sony Xr75x95jaep

Smart-TV Kyllä Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Tämän upean Sony xr75x95jaep sykähdyttävän realistinen kuva ja vangitseva Ambilight neljällä sivulla luovat elokuvateatterimaisen elämyksen. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Suuri värien määrä ja selkeät kontrastit lisäävät tunnetta ja parantavat katselukokemusta.

Sony XR-75X95J 75″ 4K Ultra HD LED Google TV

XR Contrast -tehostuksen ansiosta sony xr75x95jaep kohdat ovat entistä kirkkaampia ja tummat tummempia. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Katsotuimmat Televisiot alk. OL Oled tuottaa yksinkertaisesti parhaan kuvan. Toimitusaika 11 päivää. Oma tili Kirjaudu sisään.

sony xr75x95jaep

Tuotteen kuvat ja videot

Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Ero näkyy yksityiskohdissa. Heti varastosta 1 kpl. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Radiot ja kelloradiot.

säädettävä pelipöytä

Sony XR75X95J (75″) LED-televisiotoiminta, hinta €

Topfield CRC, digiboksi. Xbox Series X, pelikonsoli. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa, joten sony xr75x95jaep 3D-kuunteluelämyksen ilman että joudut asentamaan muita äänentoistolaitteita. Jos rakastat pelaamista, BRAVIA® XR:n kuva- ja audiotekniikka tarjoavat upean kokemuksen kaikilla väreillä, kontrastilla ja kirkkaudella, jotka pelisi ansaitsevat, sekä uskomattomalla, mukaansatempaavalla äänellä, joka kuljettaa sinut toiseen maailmaan. Miksi tilaisit Telialta? Loputon viihde Android Sony xr75x95jaep n avulla.

Sony 75″ 4K Google TV () XR75X95JAEP | Telia

Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Katsotuimmat Televisiot alk. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Palvelumme ja etumme. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Odota hetki