Sony Xperia Z2 Kuoret

Kotelo kääntyy jalustaksi esimerkiksi videoiden katselua varten. Xbox Series X, pelikonsoli. Mikäli lahjakortin arvo on suurempi kuin tilauksesi loppusumma, voit käyttää jäljelle jäävän saldon seuraavaan tilaukseesi. Search by device, brand or item Etsi. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Varastomme pakkaa jokaisen lähetyksen huolellisesti, ja esimerkiksi puhelinten panssarilaseissa käytämme puisia koteloita, jotka kestävät hieman rankempaakin käsittelyä. Matkahuollon kautta palauttaminen ei valitettavasti onnistu. Hinta Voimassa oleminen hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme.

Sony Xperia Tablet Z2, suojakotelo/suojus

Kotelossa on kaksi korttipaikkaa, kuittitasku, jalusta-toiminto ja magneettiläpällä sulkeutuva kansi. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Päivän tarjoukset. Give Feedback. Markkinoilla on puhelinmallia jos toista ja meillä kysytyimmät kuoret sony xperia z2 kuoret muun muassa Honor kuoretHuawei kuoretiPhone kuoretDoro suojakuoretLG suojakuoretNokia suojakoteloOnePlus kuoretSamsung kuoret ja Sony Xperia kuoret.

sony xperia z2 kuoret

iHelp kaupankäynti

Nahkaisessa kotelossa on 5 korttipaikkaa ja kaksi suurta tasku, joissa toisessa säilytät puhelinta ja toisessa esim. Kotelon voi kääntää käteväksi jalustaksi. Muovikalvot istuvatkin useimmiten kaikkien kuorien kanssa, joten Sony Xperia Z2 saa tällöin suojattua joka suunnasta. In Stock Only. Kotelossa on kaksi suurta taskua, joissa säilytät esim. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

samsung sr 35 27

Sony Xperia Z2 panssarilasi ja suojakuori puhelimeen – iHelp Kauppa

Mustalla yleismallisella lompakkokotelolla suojaat puhelimesi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Myynnin kärjessä pysyy lompakkokotelojonka yksiin kansiin saa tärkeimmät kortit luurin lisäksi. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Palautetta sivustosta. Kevyessä ja ohuessa kotelossa on viisi korttipaikkaa ja kaksi suurta taskuja, joista toisessa säilytät puhelinta ja toisessa seteleitä ja kuitteja.

Osta Sony Xperia Z2 panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Sähköposti Tilaa. Saat meiltä myös alkuperäiset Otterbox ja Nillkin kuoret ja näytönsuojat, jotka tarjoavat laatua ja tyyliä samassa paketissa. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Selaa tuotetyyppejä. Toimituslausekkeet Maksutavat Suojakalvotukku. Kotelo on valmistettu aidosta nahasta.