Sony Xperia 5

Kirjaudu sisään. Ensimmäinen älypuhelin ainutlaatuisella teleobjektiivijärjestelmällä sekä Dual PD-tunnistimella. Odota hetki Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Lainat. Lue lisää täältä. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen sony xperia 5.

Sony Xperia 5 III 5G, Musta

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Ensimmäinen älypuhelin ainutlaatuisella teleobjektiivijärjestelmällä sekä Dual PD-tunnistimella. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Näytössä on Hz:n virkistystaajuus sekä Hz:n liike-epäterävyyden vähennys.

sony xperia 5

Tuotetiedot

Katso kaikki kuvat Ajankohtaisia tuoteryhmiä Ulkolelut Moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet Mopedit ja skootterit Rakentaminen ja remontointi Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit. Kiitos palautteestasi! Lakon vuoksi Yritysasiakas- ja Vikapalvelumme toimivat normaalia suppeammin. Pienikokoinen ja tehokas Xperia 5 III yhdistää huomattavan automaattitarkennuksen nopeuden uuteen, jopa mm:n asti yltävään optiikkaan. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

steelseries casque gamer arctis 7

Sony Xperia 5 III 5G, Musta | DNA

Sony Xperia 5 älypuhelin sininen. Katso kaikki kuvat Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Sonyn ainutlaatuisen äänitekniikan ja asteen tilaäänen avulla Xperia voi sekoittaa paikalliset äänitiedostosi ja sony xperia 5 kuuntelukokemuksen parantamiseksi entisestään. Arvostelu Ota mukaan nykyinen puhelimesi ja saat vaihtohyvityksen.

Palveluun ei saatu yhteyttä – Elisa – Verkkokauppa

Toimitusaika tarkista saatavuus. Aarre Vuodesohva Lcm. Elisa Viihde. Xbox Series X, pelikonsoli. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Ulkolelut Moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet Mopedit ja skootterit Rakentaminen ja remontointi Ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit. Elektroninen kauppa ja OmaElisat palvelevat normaalisti. Odota hetki