Sony Xperia 5 Suojakuori

Kotelossa on jalusta-toiminto, leveä kuittitasku, kannen magneettiläppäsuljenta ja kaksi korttipaikkaa. Copyright © Suojakalvotukku. Tyylikäs suojakuori antaa puhelimeen tyylikkään ja trendikkään ilmeen. Hyödyllistä tietoa Panssarilasi Tuotetyypit Tietoa yrityksestä Ota yhteyttä Tuotteen vaihto- ja palauttaminen Toimituslausekkeet. Oletpa etsimässä sitten silikonikuorta, marmorikuorta, nahkakuorta, flip coveria sony xperia 5 suojakuori, lompakko- tai suojakoteloa, niin me pystymme auttamaan sinua näiden hankinnassa. PU-nahasta valmistetun lompakkokotelon sisäosa on murtumatonta ja pehmeää muovia.

Sony Xperia 5 Kuoret

Voit perua luvan koska tahansa. Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä. Valmistusmateriaali: nahka Lompakkokotelo on ohut ja kevyt. Tuoteryhmä Kuoret ja suojakotelot 60 Panssarilasit kaikki tyypit 40 Suojakalvot muovikalvot 5. Muovikalvot istuvatkin useimmiten kaikkien kuorien kanssa, joten puhelimen saa tällöin suojattua joka suunnasta.

sony xperia 5 suojakuori

Sivustomme käyttää evästeitä

Lue lisää. Sony Xperia 5 tarjoaa huippupuhelimen suorituskykyä hieman kompaktimmassa koossa Ohuen ja näyttävän rungon ansiosta puhelin istuu mainiosti käteen, ja 6,1¨ kokoinen OLED-näyttö on todella näyttävä. Vihreässä PU-nahasta valmistetussa lompakkokotelossa säilytät kuitit ja kortit ja sillä suojaat Sony Xperia 5 puhelimen kolhuilta ja putoamisilta. Valikoimastamme löytyy suojakuoria ja -koteloita erittäin monissa väreissä ja materiaaleissa. Pieni investointi suojakuoriin ja panssarilasiin ei maksa paljoa ja suojaa arvokasta puhelintasi. Meillä onkin tähän simppelit asennusohjeet, jotka tulevat myös paketin mukana puhdistusliinojen kera. Puhelintarvikkeet Kotimainen Suojakalvotukku.

wd 3 karcher

Sony Xperia 5 suojakotelot ja suojalaukut

Ohuen ja hyvin suojaavan kotelon pinta hylkii sormenjälkiä. Suosituimmat haut popsockets ideal of sweden samsung otterbox huawei. Sony Xperia 5 tarjoaa laadukkaat ominaisuudet hyvin käteen istuvassa paketissa. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi! Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaaleansininen suojakotelo auttaa suojaamaan Sony Xperia 5 älypuhelintasi putoamisilta, naarmuilta ja iskuilta.

Sony Xperia 5 Kuoret | Suojakuoret | Mobiilitukku

Lajittele Valitse. Oletpa etsimässä sitten silikonikuorta, marmorikuorta, nahkakuorta, flip coveria , lompakko- tai suojakoteloa, niin me pystymme auttamaan sinua näiden hankinnassa. Kotelossa ei Object Linking and Embedding reikiä kameralle ja painikkeille. Panssarilasin asennus ei OLE yhtään niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella. Asiakaspalvelu info mobiilitukku.