Sony Xperia 5 Ii Kuoret

Selaa älypuhelimesi kaikkia lisävarusteita ja ota kaikki irti siitä. Aloita parhaiden lisävarusteiden haku puhelimeesi nyt! Tilaa tyylikäs ja laadukas yleismallinen ruskea SOYAN merkkinen lompakkokotelo suojaamaan puhelintasi. Tuoteryhmä Kuoret ja suojakotelot 3 Panssarilasit kaikki tyypit 1. Viimeistele Sony Xperia 5 II:n suojaus Kun olet löytänyt sopivat suojakuoret, niin seuraavaksi kannattaa tutustua panssarilaseihin. Kotelo on ohut ja kevyt.

Xperia 5 II Kuoret

Kotelo on ohut ja kevytrakenteinen. Naarmuilta ja vaurioilta suojaava Sony Xperia 5 II puhelinmallin musta kotelo on muotoilultaan selkeä ja käytännöllisen ohut. Sony Xperia 5 II voi myös suojata spesifimpiin tarkoituksiin, kuten vedenkestävällä kännykkäpussilla tai lenkkipoluille sopivalla käsivarsikotelolla. Temperoidusta lasista valmistettu panssarilasi näytönsuoja on kovuudeltaan vahva 9H! Tutustu panssarilasien valikoimaamme Sony Xperia 5 II -puhelimelle ja suojaa puhelimesi.

sony xperia 5 ii kuoret

Tilaa tarjouksemme

Koteloon sopii kaksi maksukorttia, siinä on ikkunallinen ja tavallinen tasku sekä levempi osio seteleille. Sony Xperia 5 II kuoret. Telineessä on liimapinta, jonka avulla kiinnität telineen mihin tahansa tasaiseen pintaan. Jalustaksi kääntäen puhelimelle saa alustan videoiden katselua varten. Pieni investointi suojakuoriin ja panssarilasiin ei maksa paljoa ja suojaa arvokasta puhelintasi. Suojakuori Omalla Kuvalla. Pyrimme antamaan asiakkaalle aina mahdollisimman realistisen kuvan tuotteesta.

redmi m1908c3xg

Sony Style Back Cover Stand -suojakuori Xperia 5 I | DNA

Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle! Älä enää etsi, koska suuressa valikoimassamme on monia erinomaisen laadun malleja. Lisäksi lompakkokotelo suojaa puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla jokaiselta puolelta – myös näyttöä. Kotelo on kevyt ja erittäin ohut. Suodata tuotteita.

Sony Xperia 5 II Kuoret | Panssarilasit |

Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman suoja- tuotteita ja tarvikkeita yli eri laitteelle! Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Suomalaisesta puhelimenkuoret. Mobiilitukku © Toteuttaminen: Lamia. Suojakoteloa käyttävät asiakkaat ovat yleensä tottuneet käyttämään suojakoteloa tai lompakkokoteloa, jossa on läppä näytön edessä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Rurihai panssarilasi näytönsuoja auttaa suojaamaan Sony Xperia 5 II puhelimesi näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Kotelo on valmistettu nahasta.