Sony Xperia 10 Ii Kuori

Katso laitteellesi sopivat Muut tarvikkeet. Takakuori on valmistettu murtumattoman joustavasta TPU-muovista. Olemme osa Tokoi eCommercea. Kansiläpällinen suojakotelo on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat suojata Xperia 10 II puhelimen joka puolelta. Copyright © Suojakalvotukku.

Sony Xperia 10 II Kuoret

Kätevä, pienikokoinen ja helppokäyttöinen teline moneen käyttöön. Markkinoilla on puhelinmallia jos toista ja meillä kysytyimmät kuoret ovat muun muassa Honor kuoretHuawei kuoretiPhone kuoretDoro suojakuoretLG suojakuoretNokia suojakoteloOnePlus kuoretSamsung kuoret ja Sony Xperia kuoret. Kotelon sisäosan valmistusmateriaali on joustava TPU-muovi, mikä ei murru käytössä. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Tarkista aukioloajat ja ota meihin yhteyttä puhelimitselive-chatissa, sähköpostilla tai verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Kummassakin on myynnissä niin Tokoitechin varaosavalikoimaa kuin myös laajat ja laadukkaat kuoret ja näytönsuojat kotimaisen Suojis -brändin panssarilaseista alkuperäisiin puhelinvalmistajien omiin sony xperia 10 ii kuori. Xbox Series X, pelikonsoli.

sony xperia 10 ii kuori

Tilaa tarjouksemme

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Sulavalinjaiseen puhelimeen on saatavilla tyylin mukaisia suojakuoria, jotka tuovat tyylin lisäksi kestävyyden puhelimeen. Halvin: Luurinetti. Muu rajaus Alennuksessa 2 Heti varastossa 8. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Koti ja ydinperhe.

pitaka magez iphone 12 pro

Sony Xperia 10 II puhelimen suojakotelo/suojus, hinta 7,90 €

Tarvitsetko apua? Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Hae: Hae. Tilaa edullisesti ja nopeasti suomalaisesta Puhelimenkuoret. Silikonikotelot ovat melko käytännöllisiä, koska ne ovat ohuita eivätkä vie siten paljon tilaa.

Sony Xperia 10 II suojakotelot ja suojalaukut

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Kotelossa on kaksi korttipaikkaa, kuittitasku, jalusta-toiminto ja kannen magneettiläppäsuljenta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Sinun on vain valittava sinulle parhaiten sopiva tuote tottumustesi ja aiemman kokemuksen perusteella. Halvin hinta ilman toimituskuluja.