Sony Xperia 10 Antutu

LG aikoo myydä 10 miljoonaa kappaletta upouutta LG G2:ta. Kuten kuvaajasta nähdään, niin mukana toimitettavalla laturilla Xperia 10 II -puhelimen akku latautuu tyhjästä täyteen minuutissa, eli 2 tunnissa ja 25 minuutissa. Testijakson sony xperia 10 antutu tykästyin puhelimen varsin puhtaaseen Android-käyttökokemukseen, kameroiden kuvalaatuun päivänvalossa sekä näyttöön. Puhelimen vasen reuna. Yksi mielestäni mainittava seikka teknisessä toteutuksessa on sormenjälkilukija sekä sen sijainti. GPU-taajuus 0 Mhz. Sonyn uuden Xperia 1 IV -puhelimen ennakkomyynti näyttää synkältä.

Testissä Sony Xperia 10 – Erilainen näyttö tekee koko puhelimesta erikoisen

Lisäksi Xperia 10 II -puhelinta sony xperia 10 antutu päivän mitään jonkin verran kuvaamiseen sekä videoiden katseluun Netflixistä tai YouTubesta. Androidin päälle Sony on kehittänyt oman käyttöliittymänsä, joka on varsin lähellä Googlen toteutusta, vaikka tutu Sonyn elementit ovat havaittavissa. Siksi sen tekijöitä on suuri joukko tilastotietoa suorituskykyä eri laitteiden, joita ne ajoittain jakaa kaikkien kanssa. Puhelimen yläreuna. Katso koko luettelo. Xperia n myyntipakkaus on siis kokonaisuudessaan erittäin yksinkertainen sekä mitään sanomaton.

sony xperia 10 antutu

Benchmarks

Alapuolella on muutamia kuvia, jotka on taltioitu Xperia n pääkameralla. Yhteydenotot: [email protected]. Mene kauppaan. Lisäksi sormenjälkilukijan varmuus oli hyvä, mutta toisinaan oli myös tilanteita, joissa lukija ei pystynyt tunnistamaan sormenjälkeä kunnolla. Henkilökohtaisesti en testijakson aikana päässyt vakuuttumaan Sonyn käyttämästä kuvasuhteesta, mutta se on kuitenkin tottumus- ja mielipideasia. Puhelin tulisi peruskäyttöön.

pohjanpässi aarikka

Kompakti android | Matkapuhelinfoorumi – Suosituin matkapuhelinpalsta

Hintaluokassaan Sony on rakentanut puhelimen kuitenkin jo hieman vanhentuneen Snapdragon -järjestelmäpiirin päälle, sillä tarjolla olisi ollut jo muun muassa Snapdragon Doogee S58 Pro 5. Oppo Reno5 5G Testissä on tarkoitus selvittää kuinka hyvin älypuhelimet kestävät pakkasta. Sony on myös säästänyt perinteikkään microSD-muistikorttipaikan, jonka avulla laitteeseen saadaan jopa teratavu lisää tallennustilaa. Esitys testi antutu- vertailuarvo ~

Tekniikan Maailma

Ainoa oikeasti hyödyllinen ominaisuus on nyt kahden sovelluksen samanaikainen käyttäminen puhelinta pidettäessä pystyasennossa. Sony on pyrkinyt minimoimaan näyttöä kiertävät kehykset, mutta samalla jättänyt näytön yläpuolelle reilun senttimetrin paksuisen mustankaistaleen. Puhelimen takaosassa on esillä myös Sony- ja Xperia-logot. Nämä ovat Samsung Galaxy Note 3:n viralliset lisävarusteet. Foorumi Matkapuhelimet Minkä puhelimen ostaisin? Ainoa oikeasti huomattava pakkasen tuottama poikkeavuus oli se, ettei akun lataaminen ollut mahdollista laitteen ollessa jääkylmänä. Bluetooth-kuulokkeiden käyttäjille puhelin tarjoaa Bluetooth 5.