Sony Rx 100 2

Kameran laajakulmaobjektiivi ja kertainen optinen zoomi, sekä valikoima käteviä kuvaustoimintoja takaavat tarkan ja selkeän videolaadun myös käsivaralla kuvatessa. Muistikortti myydään erikseen. Sony DSC-RX on erittäin kompakti ja tyylikäs digikamera, jonka monipuoliset käsisäädöt ja RAW-tiedostomuoto tekevät tästä erinomaisen vaihtoehdon vaativan harrastajan tai ammattilaisen taskukameraksi. Back to school. Yhteydenotto Usein kysyttyä.

Sony Cyber-shot RX100 III review

Vie ilmaisusi uusiin ulottuvuuksiin ja nauti viiden tärähtelytavan kompensoinnista tallentaessasi valokuvia ja videoita. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme. Tuotteen kuvaaminen. The RX III has a slightly thicker body, but only by a couple of millimetres so you’re hardly likely sony rx 100 2 notice the difference. Näin keräämme tuotearvosteluja. Voit muuttaa evästeasetuksia sivun alareunassa olevasta linkistä.

sony rx 100 2

The best pocketable compact camera just got better

Kameran laajakulmaobjektiivi ja kertainen optinen zoomi, sekä valikoima käteviä kuvaustoimintoja takaavat tarkan ja selkeän videolaadun myös käsivaralla kuvatessa. Kamerat Digikamerat Suurikennoiset Tuote Lisätietoja Kennotyyppi Itselaukaisu, Seuraava tarkennus, Kertatarkennus, Jatkuva tarkennus, Kasvojentunnistus. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu.

ulefone 11 armor

Sony DSC-RX Mark V (A) -kompaktikamera | Rajala Pro Shop

Siinä on myös 1. Loppu varastosta. Tämä kamera on ensimmäinen joka yhdistää kaiken mitä modernissa kinokoo Soittimet ja musiikki. Vie ilmaisusi uusiin ulottuvuuksiin ja nauti viiden tärähtelytavan kompensoinnista tallentaessasi valokuvia ja videoita. Käytä sijaintia.

Sony RX vs RX II vs RX III – Sony Cyber-shot RX III review | TechRadar

Automaattinen, Suljinajan esivalinta, Aukon esivalinta, Manuaali. Kamera toistaa luonnollisen ihonsävyn ja tarjoaa pehmeän taustan sumennuksen yhdellä painalluksella, luovia efektejä suoraan kamerassa ja mahdollisuuden muokata tallennusta puhelimessa. Tuotenumero Brändi Sony Valm. Näin keräämme tuotearvosteluja. Delivering superb protection, it safeguards your monitor screen from dirt, scratches and shocks. It’s a pop-up unit activated by a switch on the top of the camera — you then pull out the eyepiece a few millimetres for viewing.