Sony Ps 310 Bt

Bluetoothia käyttäessä ääni muuttuu valjuksi, kun taas langallisessa käytössä äänikuvaan ilmaantuu runsaammin yksityiskohtia. Näin keräämme tuotearvosteluja. Jätä kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. The turntable can pair with your favorite Bluetooth speakers or headphones. Olen testannut soitinta bluetooth-kuulokkeiden, bluetooth-kaiuttimen ja langallisten stereoiden kanssa. Todella helppokäyttöinen, hyvä ääni ja Bluetooth.

Sony PS-LX310BT -Bluetooth-levysoitin, musta

Veikon Kone. Säveltaide soi riittävän tasapainoisesti ja bassoakin on tarpeeksi mukaansa tempaavan fiiliksen syntymiseen. Olen testannut soitinta bluetooth-kuulokkeiden, bluetooth-kaiuttimen ja langallisten stereoiden kanssa. Musiikki kuulostaa taas siltä kuin ennen vanhaan. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

sony ps 310 bt

Langaton levysoitin järkihintaan

Helppokäyttöisellä levysoittimella musiikin kuuntelun voi aloittaa nopeasti: kuuntele ilman johtoja Bluetooth-yhteyttä tukevista laitteista tai liitä Phono EQ-vahvistimellinen soitin suoraan äänentoistojärjestelmään sisäisen liitännän kautta. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Samih M mies , 35—44v Katso kaikki kuvat Olen nyt kuunnellut n. Tuotteen laatu. On ehkä vähän muovinen ja ”klonksuileva” mutta ei Object Linking and Embedding myöskään kalliimmasta päästä.

munchin huuto

TESTISSÄ: Sony PS-LXBT – Langaton levysoitin järkihintaan

Topfield CRC, digiboksi. Kiitos palautteestasi! Soundi on parhaimmillaan, kun soitinta käyttää johdollisten kaiuttimien kanssa. Tuotenumero Brändi Sony Valm. Soittimeen voi yhdistää sekä tavalliset stereokaiuttimet että langattomat kaiuttimet tai kuulokkeet. Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Hinta: Verkkosivusto.

Sony PS-LXBT –

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Mutta miten levysoittimeen saa langattomat kuulokkeet? Ladataan hintagraafia. JavaScript seems to be disabled in your browser. Takaisin sivun alkuun. Päivitetty Product instruction Portable Document Format Download.