Sony Htzf9

Atmos-efekti on rajoittunut ja korkealle kimpoava ääni kuulostaa ohuelta. Multitronic iTronic Lappeenranta. Arvostele sony htzf9 ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Niander Wallacen Jared Sony htzf9 ääni leviää ympärillemme alun kohtauksessa, jossa hän on tappanut replikantin ja seisoo puhumassa. Äänikuva ei OLE yhtä leveä kuin mitä kahdella kaiuttimella saa, kuten Triangle Elara LN01A -aktiivikaiutinparilla, jonka erottelevuus sävyjen suhteen ja dynamiikka ovat paremmat. Siinä missä STssa ja monessa muussa Atmos-kaiuttimessa elementit on sijoitettu päälle heijastamaan ääni kattoa kohden, on ZF9:ssa efekti luotu psykoakustisesti ja vain kolmella eteenpäin suunnatulla elementillä — joista keskimmäinen soittaa pelkkää keskikanavaa toistaakseen puheen optimaalisesti.

Sony HT-ZF9 3.1 Dolby Atmos Soundbar -äänijärjestelmä langattomalla bassokaiuttimella

Apple telakointi-yhteensopivuus. Tv-ohjelmat ja elokuvat kuulostavat luonnollisesti aivan erilaiselta litteän tv:n omista kaiuttimista kuunneltuina kuin kunnollisesta soundbarista. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Icecat Product ID sony htzf9 Raportoi virheestä Icecat:ille. Käytännössä sitä ei kannata sijoittaa kovin kauaksi soundbarista, sillä havaitsimme ajoittaista äänen häviämistä, jos etäisyys kasvoi yli kolmeen metriin.

sony htzf9

Tuotteen kuvat ja videot

ZF9:n konfiguraatio on helppoa. A manufacturer can have multiple brand names. Säästä 50, Siinä on sisäänrakennettu Chromecast, eli se tukee valmiiksi monia musiikkipalveluita. Please contact your account manager at Icecat. Embed the product datasheet into your content. SF9 pystyy johonkin, mihin kalliimpi Sonyn malli ei pystykään, nimittäin yhdistämään erillisiin takakaiuttimiin.

pioneer 6750

TESTISSÄ: Sony HT-ZF9 – Soundbar, jossa on kaikkea

Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä tiliä? Virrankulutus valmiustilassa: 0,5 W. Multitronic Mariehamn. Pikakuuntelussa Sonos Ray. Etusivu Valikko Ostoskori 0 Haku Tili. Icecat Add-ons.

Tuotetiedot Sony HT-ZF9 Musta kanavaa W Soundbar-kovaääniset (HTZF9)

Subwooferin paino (fysiikka). Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita. Geir Gråbein Nordby Julkaistu Virrankulutus valmiustilassa: 0,5 W. Etsi samankaltaisia tuotteita. Icecat Live DOC.