Sony Headphones Wh-1000xm4 Controls

Ääni Ei ääntä Ääni on hiljainen Heikko äänenlaatu Ääni katkeilee säännöllisesti. Sony WHXM4 -vastamelukuulokkeet alan johtavalla meluntorjunnalla Sony WHXM4 -vastamelukuulokkeet yhdistävät kehittyneen vastamelutekniikan, poikkeuksellisen äänenlaadun ja muut älykkäät ominaisuudet uskomattomaksi kuuntelukokemukseksi. Vain 10 minuutin pikalatauksella saat sony headphones wh-1000xm4 controls virtaa jopa viideksi tunniksi. Langattomat vastamelukuulokkeet Ensiluokkainen hälynpoisto Älykäs ympäristön kuuntelutekniikka. Akku riittää jopa 30 tunnin kuunteluun. Jos asetuksena on [ Wind Noise Reduction ] tai [ Ambient Sound ], vastamelutoiminnon tehoa alennetaan.

Sony WH1000XM4 -vastamelukuulokkeet, Musta

Vastamelukuulokkeissa on kahden kohinantunnistimen tekniikka, joka tallentaa ympäristön äänet ja siirtää tiedon QN1-HD-vastameluprosesoriin. Nauti musiikista, äänikirjoista ja podcasteista pitkillä lennoilla ja kahviloissa. Kuulokkeet myös tunnistavat milloin niillä kuunnellaan ja mukauttavat toiston vastaavasti akun virran säästämiseksi. Kuulokkeiden jäljellä olevaa akkukestoa ei näytetä älypuhelimen näytöllä. Kuulokkeita ei voida ladata, vaikka ne liitetään tietokoneeseen.

sony headphones wh-1000xm4 controls

Vastamelutoiminnon vaikutus ei OLE riittävä.

Kuulokkeita ei voida ladata, vaikka ne liitetään tietokoneeseen. Väri Musta. Optimoiva meluntorjunta huomioi hiustyylisi Meluntorjunnan varmistamiseksi Sony WHXM4 -vastamelukuulokkeissa yhdistyy kaksi tekniikkaa. Sony WHXM4 -kuulokkeet tunnistavat missä kuuntelet musiikkia Sonyn Headphones Connect -sovelluksella säädät ympäristön äänet niin, että häly poistetaan, mutta kuulet tärkeät äänet, kuten kuulutukset. Latausaika on liian pitkä. Kun alustat kuulokkeet tehdasasetusten palauttamiseksi ääniopastuksen kielen vaihtamisen jälkeen, myös kieli palautetaan tehdasasetukselle.

mondeo mk3 2.2 tdci

WHXM4 | Käyttöopas | Tietoja ääniopastuksesta

Ympäristön äänet kuuluviin Sony WHXM4:n uusi Speak-to-Chat-ominaisuus antaa mahdollisuuden käydä lyhyitä keskusteluja ottamatta kuulokkeita pois päästä. Älykkäämpää musiikinkuuntelua Adaptive Sound Control on Sony WHXM4 -kuulokkeiden älykäs toiminto, joka tunnistaa kuuntelijan sijainnin ja säätää ympäristön ääniä käsittelevät asetukset sen mukaan. Vastamelukuulokkeissa on kahden kohinantunnistimen tekniikka, joka tallentaa ympäristön äänet ja siirtää tiedon QN1-HD-vastameluprosesoriin. Käytettävissä oleva käyttöaika on lyhyt akun kesto on lyhyt. Nopean latauksen ansiosta kymmenen minuutin latauksella saa peräti viisi tuntia langatonta musiikintoistoa- Sony WHXM4 tukee Googlen uutta ja kätevää Family System Test Pair -toimintoa, joka auttaa sony headphones wh-1000xm4 controls paikantamaan kuulokkeet.

Sony WHXM4 sisältää valmistajansa tehokkainta vastamelutekniikkaa – Gotech

Sonyn Headphones Connect -sovelluksella säädät ympäristön äänet niin, että häly poistetaan, mutta kuulet tärkeät äänet, kuten kuulutukset. Optimoiva meluntorjunta huomioi hiustyylisi Meluntorjunnan varmistamiseksi Sony WHXM4 -vastamelukuulokkeissa yhdistyy kaksi tekniikkaa. Henkilökohtainen meluntorjunta huomioi mm. Huipputeknologia takaa uskomattoman äänentoiston Vastamelukuulokkeissa on kahden kohinantunnistimen tekniikka, joka tallentaa ympäristön äänet ja siirtää tiedon QN1-HD-vastameluprosesoriin. Latausta ei voida suorittaa. One-touch-yhteys NFC ei toimi.