Sony Fe Anamorphic Lens

Jalosteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon. Emme kuitenkaan peri maksua jos tuotteessa on selvästi osoitettava vika, jota emme olleet huomanneet. Yleinen toimitusaika tuotteille on pv, pidempään kestävissä toimituksissa pyrimme ilmoittamaan asiasta asiakkaalle sähköpostilla tai tuotesivulla. Pienin aukkoarvo Kehys 13x18cm.

Sirui Anamorphic Lens 1,33x 50mm F1.8 (Sony E)

Toimitusaika kysytään erikseen. Resurs Bank Rahoitus. Takuu 2 vuotta. Kuvakulma on ultralaaja ja elokuvamainen. Aikaisemmin tämänkaltaiset objektiivit ovat olleet erittäin kalliita, suurten elokuvastudioiden käyttöön suunniteltuja. Muista minut.

sony fe anamorphic lens

Sirui Anamorphic Lens 1,33x 75mm f/1.8 – Sony E-Mount

Käytetyt Nikon objektiivit. Kehys 30x40cm. Vain korttimaksumahdollisuus! Arviot Tuotearvioita ei vielä Object Linking and Embedding. Käytetty Fujifilm.

tonymoly tomatox

Sirui Anamorphic Lens 1,33x 50mm F (Sony E) –

Spigotit ja adapterit. Ainoastaan Godox tuotteet tulee korjauttaa Foto Monzan kautta aina. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Rekisteröidy Fotonordicin asiakkaaksi ja saat erikoistarjouksia ja muita etuja ensimmäisten joukossa! A Maximum Aperture of T2. Using a wide aperture in low light conditions enables the camera to take in more light and achieves a faster shutter speed.

Sirui Anamorphic Lens x 75mm T, Sony FE – Telefoto

Also, the aperture ring is engineered stepless to offer smooth iris control. Emme kuitenkaan peri maksua jos tuotteessa on selvästi osoitettava vika, jota emme olleet huomanneet. Kivijalkamyymälämme sijaitsee Mikkelissä. Suosituimmat haut canon sony mft widezoom nikon. Markkinointi- ja analytiikka Käytämme sivustollamme Google Analytics palvelua, jonka avulla voimme seurata mm. Laowa Sony. Tietojen käsittely Listätietoja tietosuojaselosteessamme.